Software-ul gratuit descărcare

     
 

    Software-ul pentru video face gratuit

       
       
       
       
  VideoPad Video Editor  este un software pentru a face gratuit, film editor pentru incepatori. Drag and drop clipuri video pentru editare video ușor Aplicați efecte și tranziții, pentru a regla viteza de video și mai mult. Editare video de la orice video de camera video de captare de la o camera video DV, VHS, camera web, sau de import orice format de fișier video, inclusiv AVI, WMV, 3GP, WMV și DivX mai. Plin de tranziții și efecte vizuale. Peste 50 de efecte vizuale și de tranziție pentru a adăuga o notă profesional pentru filmele. A crea clipuri video de pe DVD, HD, YouTube și mai Burn proiect de film pe DVD pentru redarea pe televizor, sau ca un fișier video independent pentru a vă bucura pe dispozitive web și portabile.   Windows Live Movie Maker                        este un software de editare video, crea prezentări media cea mai ușoară cale. Cu Windows Live Movie Maker, puteți transforma rapid fotografii și clipuri video în filme de mare. Adăuga efecte speciale, tranziții, sunete și descrieri pentru a ajuta la a transmite mesajul. 
       
  Pinnacle VideoSpin  este un software pentru a face video gratuit, de amestecare video, fotografii și muzică, ușor de utilizat.   VirtualDub  este un software pentru a face video de un program excelent pentru editare video. Suporta MPEG-2, AC3, Ogg Vorbis și VBR MP3 cu originalul VirtualDub.
       
  Avidemux   este un software pentru a face filme pentru taieturi simple, filtrare și codare.   AVS Video Editor   Trim, tăiat, diviza, îmbina, roti, amesteca video. Aplica efecte și suprapuneri, meniuri insera, audio, texte și subtitrări. Burn DVD / de discuri Blu-ray.
       
  SuperDVD Video Editor  este un software pentru a face video, c omplete editor de la tăiat de bază pentru a edita final. Capturați formă Film WebCam, Camera DV, Card TV în format de fișier DivX sau Avi pe zbura. Edita AVI sau DivX sau alt format de fișier cu cadrele de control copia orice parte a filmului și salvați-l. Împărțiți / Merge Audio sau Vedio Stream într-un nou fișier Modificarea vitezei de redare și a adăuga efecte video. Full Control Audio și vedio fluxuri. Ușor de a crea meniuri DVD. Direct Burn orice filme în format DVD la VCD.   VideoLAN Movie Creator  este un software pentru a face video gratuit. editorul video de la creatorii de VLC Media Player. VideoLAN Movie Creator este un software de editare non-linear pentru crearea de video bazat pe libVLC și rulează pe Windows, Linux și Mac OS X!
       
  Sony Vegas Pro Video                       video profesionale și editor audio. Editare SD sau video HD cu drag-and-drop funcționalitate, mouse-ul și tastatura tundere, și editare de unda. Caracteristicile includ tehnologie prototipul înclinarea, instrumente de editare multicamera, procesare video în virgulă mobilă pe 32 de biți, personalizabile ferestre machete, culori se rupă, HDV / AVCHD / RED / SDI / support XDCAM, A / V sincronizare detectare și reparare, și ramă automată cuantificare.   Adobe Premiere Elements                       face de clipuri video de acasă arata ca filmele profesionale.