Software-ul gratuit descărcare

     
 

     Software-ul pentru stick USB

       
       
       
       
  PortableApps.com este un software pentru stick USB, vă permite să efectueze toate aplicațiile preferate pe un dispozitiv portabil sau o unitate nor și de a le folosi pe orice PC. Acum puteți avea propriul browser cu toate marcajele și extensii, suita de birou complet, editor foto, colecția de muzică întreg, jocurile tale preferate, instrumente de dezvoltare și mai mult.   Re-Enable este un software pentru stick USB, a fost conceput pentru a repara stânga peste daune provocate de viruși, malware, troieni.
       
  Lupo PenSuite este un software pentru stick USB, colectarea gratuită a software-ului portabil pentru toată lumea all-in-one pentru fiecare nevoile complet gratuit și portabil, tradusă în 28 de limbi nu spyware, adware sau virusi, ușor de utilizat și pentru a personaliza peste 160 de programe și jocuri inclus mii de programe și jocuri disponibile.    
       
  PeToUSB este un software pentru USB bootabil    cerere de formatare și de a face boot-abil, drive-uri USB de memorie flash și hard disc-uri USB și copierea opțional de ieșire de la un succes BartPE / WinPE construi la aparat. Există opțiuni de backup / restaurare MBR de pe un dispozitiv.   EasyBCD este un software pentru USB bootabil dual boot PC-ul dvs. în câteva secunde. Boot atât din și în unități de stocare USB, imagini ISO, discuri virtuale, și mai mult. Boot oriunde. Crea stick-uri USB bootabil cu utilitati de reparații pe care le puteți lua cu tine oriunde. Proteja împotriva dezastrelor. A crea intrări de boot în utilitati de recuperare sau modul de siguranță pentru a se pregăti pentru o zi ploioasă. Editare nedureros. Adăuga, redenumi, elimina, configura, și reordona intrări la capriciu. A rezolva probleme dificile. Utilizați EasyBCD pentru a depana Ferestre, înapoi în sus și repara bootloader, și mai mult. Scripting puternic cu NeoGrub Vei avea puterea de a ascunde partiții, schimba steaguri activi, și de a crea scenarii complexe de boot.
       
  uSbuntu live Creator este un software pentru bootabil USB creează stick USB portabil, de boot și virtualizate care rulează Linux.   EaseUS Disk Copy este un software pentru copiere USB bootabil și de rezervă toate hard disk, acesta vă poate ajuta cu probleme de boot. Built-in caracteristici de ardere face bootabil crearea automată a CD / DVD pentru a copia întregul disc cu ușurință. Partiție copie si copie disc: Copiați o partiție / disc la un alt sector cu sector cu un CD boot-abil. Sectorul de copie sector să facă fizice 01:01 copii (clone) de hard disk-uri și partiții cu 100% identitate cu originalul.