Software-ul gratuit descărcare

     
 

    Software-ul pentru prezentarea fotografie gratuit

       
       
       
       
  XnView este un software pentru prezentarea fotografie gestiona gratuit fișiere multimedia și toate posibile formate de imagine slide show cu efecte   IrfanView este un software de fotografie slideshow vizualizator de rapid și flexibil de imagine și editor Slideshow (cu excepția slideshow ca EXE / SCR sau arde-l pe CD).
       
  FastStone Image Viewer este un software gratuit pentru fotografie slideshow foto viewer. Alte caracteristici includ o lupă de înaltă calitate și un slideshow muzical cu 150 + efecte de tranziție, precum și tranziții fără pierderi JPEG, picătură efecte de umbră, adnotare imagine, suport pentru scanner, histograma și mult mai mult.   Photomania DX Free este un software pentru prezentarea foto, vizualizare a fotografiilor, catalogare și editare - gratuit!
       
  Pictomio este un software pentru photo viewer prezentarea fotografie Spectaculos 3D.   Imaginați-Picture Viewer este un software de fotografie slideshow, rapid, vizualizator foto ușor și editor Slideshow.
       
  PhotoMeister este un software pentru fotografii slideshow gestioneze, să publice și să editați fotografii cu aparatul de fotografiat digital în pagini web, slideshow-uri, e-mail, fotografii.   Story Microsoft Photo a crea slideshow-uri cu ajutorul fotografiilor digitale. Cu un singur clic, puteți atinge-up, cultură, sau rotiți imagini. Adăuga efecte speciale uimitoare.
       
  Flash Slideshow Maker este un software pentru a crea prezentarea fotografie diapozitive foto animat arată cu fișiere SWF. Construi Flash Galerie Conversia dvs. colecție de fotografii digitale în galerii Slideshow profesionale cu șabloane. Muzica Flash Slideshow construi minunate slideshow-uri foto XML și spune poveștile tale cu fundal audio.   Bolidul Slideshow Creator este un software pentru a crea prezentarea fotografie diapozitive video de spectacol cu muzică. Ieșire în AVI, WMV sau formate MKV în până la rezoluție FullHD. Face o prezentare produs impresionant pentru partenerii de afaceri.
       
  Free Photo Flash Maker este un software pentru prezentarea fotografie a crea slideshow-uri flash cu fotografii și muzică, arde bliț album foto auto-a alerga pentru cadou CD / DVD, încorpora în site-ul web.