Software-ul gratuit descărcare

     
 

    Software-ul pentru muzică gratuit

       
       
       
       
  LMMS                                                    este un software pentru a compune și de a crea muzica de pe PC. software-ul de muzică de amestecare programul de download gratuit.   Audacity                                                    software-ul liber pentru înregistrare și editare de muzică, formate audio digitale, inclusiv WAV, AIFF și MP3.
       
  WavePad                                           face și editarea de voce, muzică și alte înregistrări audio. Când  editarea audio  fișiere, puteți reduce, copiați și inserați părți din înregistrări apoi  adăuga efecte  cum ar fi ecou, ​​amplificare și de reducere a zgomotului. WavePad funcționează ca un editor wav sau mp3  , dar sprijină, de asemenea o serie de alte formate de fișiere, inclusiv vox, gsm, wma, audio reale, au, AIF, FLAC, OGG și mai mult.   Power Sound Editor                               Tot ce aveti nevoie pentru a edita și se amestecă sunete. Puteți utiliza Power Sound Editor Free pentru a înregistra muzica ta, voce sau alte fișiere audio, editați-l, se amesteca cu alte parti audio sau muzicale, adăuga efecte cum ar fi Reverb, Chorus, și Echo, și arde-l pe un CD, posta l pe World Wide Web sau e-mail-l.
       
  MAGIX Music Maker                             excelent, dar un complex instrument de luare de muzică.   Wavosaur                                      Wavosaur este un program gratuit de editare de muzică și de a face muzică, editor wav, de prelucrare și de înregistrare sunete, WAV și fișiere MP3.
       
  Anvil Studio
de înregistrare și editare multitrack MIDI si audio digitale.
  Muzica ușor Composer Free
compozitor automată.
       
  Hammerhead Rhythm Stația de             software gratuit și ușor, care este similar cu Roland TR-909   Guitar Guru                                        Învață să cânți la chitară juca melodiile lor preferate. Aflați pe chitara acustica, electrica sau bass. Aflați mai multe piese de bas cu Bass Guru Sessions. Peste 2.000 de melodii acum disponibil.
       
  REAPER                                             crea și edita propriile cântece și muzică. Edita mai multe elemente MIDI sau piese împreună într-un singur editor   AIMP                                             avansat player multimedia care include un convertor audio, de captare, și editor de tag-ul.
       
  Zulu DJ                                                DJ software-ul, o soluție completă pentru amestecare muzică de DJ-ii amatori și profesioniști. muzica de amestecare software gratuit programe de download.   Ots Turntables gratuit                         Program de amestecare în timp real pentru iubitorii de muzică. Muzica de amestecare software gratuit program de descărcare.
       
  TrakAx                                          program pentru crearea de muzica profesional și video se amestecă într-un mod simplu. A crea mixuri muzicale - probe tăiate, adăuga propriile voci, se amestecă ca un DJ - Bate-potrivire și crossfading automată vă permite să se amestecă ca un pro. Muzica de amestecare software gratuit program de descărcare.   Audio Editor gratuit                            program de editare completă pentru a face muzică, înregistrare, discuri de vinil și casete pe CD.
       
  Virtual DJ                                                mixer muzica cu un ceas beat. un program cu toate instrumentele de care aveți nevoie: - baze de date MP3 - mix complet automatizat - Lumini de control - Dispozitive de comandă - Videoclip & Karaoke. Muzica de amestecare software gratuit program de descărcare.   DarkWave Studio                                studio de sunet virtuală pentru a crea propria muzică. ES arpeggiator - pentru a reda cu ușurință complicată Arpeggios cu o tastatură MIDI. ES ControlChange Mapper - Harta de control Schimbarea Evenimente la unul Index la alta. ES MIDI de intrare - Joaca instrumente de la o muzică tastatură. ES MIDI de ieșire - Sequence Sintetizatoare externe MIDI. ES Mixer - 8 Track Stereo Mixer Cu 2 Melodii auxilary. ES DGenR8 - sintetiza Drum Beats Cu Roland TR-909 Flavour. ES BassHead - Top Notch Virtual Analog sintetizator substractiv. ES SpatialVerb - Efecte Reverb realiste cu cea mai fluidă Sound. ES Stomp - Sintetiza Asta clasic Techno uriaș Toba. ES AntiAlias ​​- 32x Digital Supraeșantionare de filtrare. ES QuadDelay - Pentru trippy Efecte Echo.
       
  Pacemaker Editor                              Crearea mixuri de muzică și împărtășiți-le pe net   Mixxx                                                      este deschis software-ul gratuit, sursa de DJ, care vă oferă tot ce ai nevoie pentru a efectua mixuri live. Muzica de amestecare software gratuit program de descărcare.
       
       
  Freemake Music Box muzica de căutare a melodiilor de pe internet.   Songr  Descarca muzica gratis, program cu care puteți căuta și descărca melodii de muzică ușor și gratuit.
       
  Lyrify  versuri de căutare de muzică pentru muzică Spotify cu Lyrify.   Spotify                                            
       
  Nexus Radio  Radio Online   Free Music Zilla