Software-ul gratuit descărcare

     
 

     Software-ul pentru malware gratuit

       
       
       
       
  avast! este un software de malware gratuite b blochează viruși și spyware, permite asistență de la un prieten tocilar, Securizeaza cumparaturi si bancar, vă permite să navigați pe internet, practic, derulează programe de riscante, practic, Blocuri atacurile hacker-ilor, securizează datele cu caracter personal Securizeaza identitatea, oprește SPAM enervant, Blocuri phishing-ului.   Avira AntiVir Personal este un software de malware, gratuit elimină multe forme de malware, inclusiv viermi, rootkit-uri și dialer costisitoare.
       
  AVG Anti-Virus Free Edition este un software de malware d gratuite etects și oprește virușii, amenințări și malware.   Malwarebytes Anti-Malware  este un software gratuit pentru malware a proteja în mod activ împotriva tuturor formelor de malware.
       
  Spybot Search & Destroy este un software gratuit pentru malware. Nu vedeți bare de instrumente noi în browser-ul dvs. pe care nu le-ați instalat în mod intenționat? Are browser-ul accident inexplicabil? A paginii de pornire a fost "deturnat" (sau modificate fără știrea dumneavoastră)?   Ad-Aware Free Internet Security este un software de malware apărare gratuit împotriva malware și amenințări cibernetice.
       
  Norman Malware Cleaner este un software pentru scanare gratuit malware și curățați-vă calculatorul de viruși, troieni si alte tipuri de malware.

Care sunt cele mai comune simptome ale unui calculator infectat?

Repornește de congelare sau bruște - Computerul se comportă în mod neașteptat în timpul utilizării normale. Actualizări neobișnuite de tine pe Facebook sau Twitter - mai ales după ce ați făcut clic pe un link care părea să nu lucreze sau instalat o nouă cerere. E-mailuri nu ați trimite - Prietenii tăi îți spun că am primit e-mailuri nu te-ai trimite

  Comodo BOClean Anti-Malware este un software de malware gratuit elimină programele spyware, keyloggers, rootkit-uri. Adware, teroriști. gratuit elimină intrările de registry rău. Monitoare pentru activitate suspectă. Nici o repornire la eliminarea malware.