Software-ul gratuit descărcare

     
 

    Software-ul pentru înregistrarea desktop gratuit

       
       
       
       
  CamStudio este un software pentru desktop înregistrare gratuit, record ecran și activitate de audio de pe computer și să creați fișiere video AVI standard în industrie și utilizarea Producator de built-in SWF poate transforma aceste AVI in, medie, lățime de bandă-friendly video slaba Streaming Flash ( FSI).   Debut Video Capture este un software pentru înregistrarea desktop gratuit, video de înregistrare de la un webcam, dispozitiv de înregistrare sau de captură video de pe ecran, în esență înregistra orice, de la captura video de la un webcam, ecran, sau dispozitive de intrare video, cum ar fi un recorder VHS în termen de minute de descărcare.
       
  Free Screen Pentru a Video este un software pentru desktop înregistrare, înregistra activitatea dvs. ecranul computerului în video. Puteți înregistra întregul ecran sau doar unele zone ale ecranului. Formatele video în FLV și SWF nu necesită nici o instalare CODECS suplimentar.   Photobie este un software pentru înregistrarea desktop, editor de imagine cu captura de ecran și ramă foto avansate funcții de editare.
       
      taksi este un software pentru înregistrarea desktop, instrument de captare captură video / ecran pentru înregistrarea aplicațiilor grafice 3D (cum ar fi jocurile). Acesta poate capta aproape orice aplicatie Windows cu ajutorul DirectX, OpenGL, sau GDI și de a crea un fișier AVI folosind orice codec VFW instalat sau mai cadre în PNG.
       
  Greenshot este un software pentru înregistrarea desktop gratuit, a crea rapid capturi de ecran ale unei regiuni selectate, fereastră sau pe tot ecranul, puteți surprinde chiar complet (defilare), pagini web de pe Internet Explorer.   Screenshot Captor este un software pentru înregistrarea desktop gratuit, instrument pentru hapsân, manipularea, adnotarea, și schimbul de capturi de ecran.