Software-ul gratuit descărcare

     
 

    Software-ul pentru înregistrarea audio gratuit

       
       
       
       
  LMMS                                                   este un software pentru programul gratuit de înregistrare audio pentru a compune și crearea de muzica de pe PC-ul. muzica de amestecare software gratuit program de descărcare.   Audacity                                                       este un software gratuit de înregistrare și editare de muzică audio formate audio digitale, inclusiv WAV, AIFF și MP3,.
       
  WavePad                                              este un software pentru înregistrarea audio gratuit m ake și editați de voce, muzică și alte înregistrări audio. Când  editarea audio  fișiere, puteți reduce, copiați și inserați părți din înregistrări apoi  adăuga efecte  cum ar fi ecou, ​​amplificare și de reducere a zgomotului. WavePad funcționează ca un editor wav sau mp3  , dar sprijină, de asemenea o serie de alte formate de fișiere, inclusiv vox, gsm, wma, audio reale, au, AIF, FLAC, OGG și mai mult.   Power Sound Editor                                 este un software pentru înregistrarea audio gratuit de editare și se amestecă sunete. Puteți utiliza Power Sound Editor Free pentru a înregistra muzica ta, voce sau alte fișiere audio, editați-l, se amesteca cu alte parti audio sau muzicale, adăuga efecte cum ar fi Reverb, Chorus, și Echo, și arde-l pe un CD, posta l pe World Wide Web sau e-mail-l.
       
  MAGIX Music Maker                                     este un software de înregistrare audio gratuit Excelent, ci o muzică de luare instrument complex.   Wavosaur                                      Wavosaur este un program gratuit de editare de muzică și de a face muzică, editor wav, de prelucrare și de înregistrare sunete, WAV și fișiere MP3.
       
  Anvil Studio
este un software de înregistrare audio f gratuit de înregistrare rom de compoziție MIDI și până la editarea, mixajul si masterizarea, acest software-ul de înregistrare are toate instrumentele de care aveți nevoie pentru a face o treabă.
  Muzica ușor Composer Free
compozitor automată.
       
  Hammerhead Rhythm Stația de             software gratuit și ușor, care este similar cu Roland TR-909   Guitar Guru                                        Învață să cânți la chitară juca melodiile lor preferate. Aflați pe chitara acustica, electrica sau bass. Aflați mai multe piese de bas cu Bass Guru Sessions. Peste 2.000 de melodii acum disponibil.
       
  REAPER                                             crea și edita propriile cântece și muzică. Edita mai multe elemente MIDI sau piese împreună într-un singur editor   AIMP                                             avansat player multimedia care include un convertor audio, de captare, și editor de tag-ul.
       
  Zulu DJ                                         software-ul DJ, o soluție completă pentru amestecare muzică de DJ-ii amatori și profesioniști.   Ots Turntables gratuit                        Program de amestecare în timp real pentru iubitorii de muzică.
       
  TrakAx                                                  este un software pentru înregistrarea audio gratuit de program pentru crearea de muzică profesionale și amestecuri video într-un mod simplu. A crea mixuri muzicale - probe tăiate, adăuga propriile voci, se amestecă ca un DJ - Bate-potrivire și crossfading automată vă permite să se amestecă ca un pro.   Editor Free Audio                                    este un software gratuit pentru înregistrarea audio c program de editare omplete pentru a face muzică, înregistrare, discuri de vinil și casete pe CD.
       
  Virtual DJ                                                mixer muzica cu un ceas beat. un program cu toate instrumentele de care aveți nevoie: - baze de date MP3 - mix complet automatizat - Lumini de control - Dispozitive de comandă - Music Video & Karaoke.   DarkWave Studio                                studio de sunet virtuală pentru a crea propria muzică. ES arpeggiator - pentru a reda cu ușurință complicată Arpeggios cu o tastatură MIDI. ES ControlChange Mapper - Harta de control Schimbarea Evenimente la unul Index la alta. ES MIDI de intrare - Joaca instrumente de la o muzică tastatură. ES MIDI de ieșire - Sequence Sintetizatoare externe MIDI. ES Mixer - 8 Track Stereo Mixer Cu 2 Melodii auxilary. ES DGenR8 - sintetiza Drum Beats Cu Roland TR-909 Flavour. ES BassHead - Top Notch Virtual Analog sintetizator substractiv. ES SpatialVerb - Efecte Reverb realiste cu cea mai fluidă Sound. ES Stomp - Sintetiza Asta clasic Techno uriaș Toba. ES AntiAlias ​​- 32x Digital Supraeșantionare de filtrare. ES QuadDelay - Pentru trippy Efecte Echo.
       
  Pacemaker Editor                              Crearea mixuri de muzică și împărtășiți-le pe net   Mixxx                                                      este deschis software-ul gratuit, sursa de DJ, care vă oferă tot ce ai nevoie pentru a efectua mixuri live.
       
       
  Rece înregistrare Edit Pro  este un software pentru înregistrarea audio gratuit m AKE înregistrări audio de înaltă calitate din orice sursă externă. Rece înregistrare Edit Pro poate înregistra orice sunet care trece prin orice linie de placa de sunet. De exemplu, puteți înregistra sunetul redat de un program extern (inclusiv redarea de emisiuni de internet și conversații Internet-telefonie), sunetul de la un microfon, un LP extern, casete, CD / DVD player, radio AM / FM / satelit , etc   Recorder audio pentru gratuit este un software de înregistrare audio care are capacitatea de a capta orice sunet cum ar fi audio jucat de media player, radio pe internet, casetă și așa mai departe. Înregistrările sunt salvate în format MP3/WMA/WAV/OGG, care este potrivit pentru music player-ul care vă puteți bucura de ele ori de câte ori doriți. Freeware sprijină, de asemenea, programul de înregistrare și nu veți pierde programul dumneavoastră preferat de radio web.
       
      MP3myMP3 este un software pentru înregistrarea audio gratuit r ECORD orice sunet pe computer face, inclusiv fluxurile de pe internet. Înregistrarea de la orice Recordings placa de sunet compatibile DirectSound sunt salvate. Format WAV sau MP3. In timp real.