Software-ul gratuit descărcare

     
 

    Software-ul pentru fotografie colaj gratuit

       
       
       
       
  Forma Collage este un software pentru fotografie colaj elibera crea colaje de imagini în mai puțin de un minut, cu doar câteva clicuri de mouse. Fotografiile sunt plasate în mod automat și inteligent, folosind un brevet foarte rapid în curs de metodă. Utilizați fotografiile de pe computer sau de pe Internet pentru a face colaje. Face colaje, în orice formă imaginabilă sau formă.   ScrapbookFlair este un software pentru fotografie colaj de acțiuni gratuit albume cu familia și prietenii. Face pagini de album frumoase de la fotografii digitale în câteva minute. Acces gratuit la fundaluri fabuloase, ornament, și template-uri de design.
       
  EM Free colaj foto   este un software pentru fotografie colaj distracție gratuit și un instrument foarte ușor de utilizat pentru a face colaje de fotografii impresionante și albume digitale cu fotografiile tale. puteți selecta o fotografie ca fundal favorit, a aranja mai multe fotografii pe hartie, apoi se aplică operațiunilor de la ei, cum ar fi rotirea, redimensionarea, adăugând cadru, poziția în schimbare, și modificarea ordinii de acoperire, și fuzionarea lor în imagine cu șabloane masca. De asemenea, puteți alege un colaj șabloane, drag-and-drop fotografiile pentru a crea cadouri de neuitat și suveniruri.   webGobbler este un software pentru colaj foto care vă permite să creați foto imagini de mozaic de pe propriul computer. O imagine fotografie mozaic este alcătuit din fotografii mici, care sunt montate împreună în așa fel încât, la o distanță, ele se contopesc pentru a crea aparența unei noi fotografii.
       
  Image Inc Crearea compoziții de imagine folosind straturi și măști. Se amestecă mai multe fotografii împreună, crea suprapuneri textura interesante, sau adăuga efecte de margine și de cadre la imagini.   Foto-Mosaik vă ajută să creați mozaic-imagini, care sunt compuse din mai multe imagini mici (gresie), din propriile fotografii.

 

       
  Fusion permite fuzionarea mai multe imagini ale aceleiași scene într-o singură.   Morpheus Photo Mixer este compunere software-ul care confundă fețe și părți ale corpului între două fotografii.