Software-ul gratuit descărcare

     
 

    Software-ul pentru fotografie amestecare gratuit

       
       
       
       
  Image Inc este un software pentru fotografii de amestecare Creeaza compoziții de imagine, folosind straturi și măști. Se amestecă mai multe fotografii împreună, crea suprapuneri textura interesante, sau adăuga efecte de margine și de cadre la imagini.   Morpheus Photo Mixer este un software pentru fotografii de amestecare software-ul gratuit de compunere care confundă fețe și părți ale corpului între două fotografii. Puneți capul unei persoane pe cineva (sau ceva) organism altcuiva sau combina cele mai amuzante caracteristicile de doi oameni pentru a crea o terță persoană ipotetică.
       
  Forma Collage este un software pentru fotografii de amestecare a crea gratuit colaje de imagini în mai puțin de un minut, cu doar câteva clicuri de mouse. Fotografiile sunt plasate în mod automat și inteligent, folosind un brevet foarte rapid în curs de metodă. Utilizați fotografiile de pe computer sau de pe Internet pentru a face colaje. Face colaje, în orice formă imaginabilă sau formă.   ScrapbookFlair este un software pentru fotografii de amestecare cota gratuit albume cu familia și prietenii. Face pagini de album frumoase de la fotografii digitale în câteva minute. Acces gratuit la fundaluri fabuloase, ornament, și template-uri de design.
       
  EM Free colaj foto   este un software pentru fotografii de amestecare distracție gratuit și un instrument foarte ușor de utilizat pentru a face colaje de fotografii impresionante și albume digitale cu fotografiile tale. puteți selecta o fotografie ca fundal favorit, a aranja mai multe fotografii pe hartie, apoi se aplică operațiunilor de la ei, cum ar fi rotirea, redimensionarea, adăugând cadru, poziția în schimbare, și modificarea ordinii de acoperire, și fuzionarea lor în imagine cu șabloane masca. De asemenea, puteți alege un colaj șabloane, drag-and-drop fotografiile pentru a crea cadouri de neuitat și suveniruri.   webGobbler este un software pentru fotografii de amestec, care vă permite să creați foto imagini de mozaic de pe propriul computer. O imagine fotografie mozaic este alcătuit din fotografii mici, care sunt montate împreună în așa fel încât, la o distanță, ele se contopesc pentru a crea aparența unei noi fotografii.
       
  Fusion permite fuzionarea mai multe imagini ale aceleiași scene într-o singură.   Foto-Mosaik vă ajută să creați mozaic-imagini, care sunt compuse din mai multe imagini mici (gresie), din propriile fotografii.

 

       
  Rame Foto & Effects Free este un software pentru efecte foto gratuit instrument de fotografie, digital, care vă permite să adăugați cadre, frontiere și efecte de filtru pentru fotografiile digitale.   Funny Photo Maker   este un software pentru efecte de amestecare foto ajută să editați fotografii cu 150 + rame splendide foto, cu fața de distracție și efecte artistice, fotografii de export în fișier imagine și GIF animație, și ușor transforma fotografiile în capodoperă artistică și interesant! Bogat Rame Foto: panouri publicitare, evenimente, celebraties, jocuri, etc Face efecte Fun: stele populare, animale, scene de film, etc Minunat artistice 3D foto efecte de editare; setări completa de personalizare; expresii haioase.
       
  Foto! Editor este un software pentru efecte foto amestecare, aveți posibilitatea să eliminați efectul de ochi roșii imediat, spori de culoare a imaginii, face caricaturi amuzante, adăuga efecte de iluminare uimitoare, îndrepta, Re-eșantionare și culturilor imagini. Instrumentul de înlăturare zgomote este una dintre cele mai bune din lume pentru a elimina în mod eficient luminanță și zgomotul de culoare din imaginile digitale realizate în condiții de iluminare slabă. Veți aprecia, de asemenea, instrumentul Make Up care oferă un set complet de filtre de retușare pentru a face cele mai bune de fotografii portret.   PhotoScape Portable este un software pentru efecte foto distractiv și ușor software de editare foto, care vă permite de a stabili și de a spori fotografii. efecte speciale incluse.
       
  PhotoFiltre Portable este un software pentru efecte foto complet program de retușare a imaginii. cerneală sau efecte de mozaic, de asemenea, dispune de   PhotoFiltre   este un software pentru efecte foto complet program de retusare imagine, editor de imagine și de optimizare, pointilism, efect de puzzle, mai mult de 100 de filtre.
       
  PhotoShine este un software pentru efecte foto, care vă va permite să se aplice amuzant, destul de și efecte ochi-prinderea la fotografiile preferate. vă oferă o modalitate ușoară de a face colaj foto prin adăugarea fotografia în diferite șabloane frumoase   Pixlr-o-matic este un minunat aplicație, Instagram-ca pentru a vă ajuta să faceți fotografiile în ceva special. Transforma fotografiile în răcească în căutarea snaps de epocă și retro! Cu această cameră obscură distracție și simplu puteți aplica filtre, iluminare și frontierele la fel de ușor ca unul, doi, trei.
       
  FotoSketcher   converti fotografiile digitale într-o schiță, un tablou sau un desen. Peste 20 de stiluri diferite sunt disponibile de la schite creion la acuarelă sau ulei de picturi, stilou și cerneală desene și caricaturi.   Fotografie la Sketch   converti o fotografie pentru a schița excelent, și culoare de apă de vopsea.
       
  Caricaturist    Acest software grafica compact și ușor de utilizat, permite chiar și un novice calculator pentru a crea caricaturi haioase sau imagini realiste aplică efecte colmatare creative într-o chestiune de minute.   Easy Photo Effects   este un software pentru efecte foto, probabil, cel mai ușor de utilizat editor foto, veți găsi vreodată. Cu doar un click pe un buton, puteți converti imaginile în opere de arta alb-negru, a le da un aspect sepia de epocă sau aplica un efect de film rece.
       
  Face Control este un software pentru efecte foto plug-in este un instrument de precizie pentru sinteza expresiei faciale, pentru a face caricaturi de fotografii, precum și pentru crearea de portrete animate.   Face Smoother este un software pentru efecte foto speciale software de editare foto. Uneori, pielea feței pe fotografie nu arata bine. Face Smoother netezeste pielea feței într-un mod ușor și rapid și face fotografia mai frumos.