Software-ul gratuit descărcare

     
 

    Software-ul pentru elaborarea de planuri gratuit

       
       
       
       
  Sweet Home 3D este un software pentru desen planuri care vă ajută să vă plasați mobilier pe un plan de casa 2D, cu o previzualizare 3D.   Google SketchUp este un software pentru elaborarea planurilor de program de modelare 3D, care vă permite să studieze în lume 3D. Redecorezi camera de zi. Inventa o nouă piesă de mobilier. Oraș model pentru Google Earth. Utilizați Google SketchUp pentru download gratuit.
       
  Envisioneer Express   i e un software pentru elaborarea de planuri, casa de design gratuit software-ul 3D de design interior acasă. Envisioneer Express, cel mai ușor de utilizat program de proiectare rezidential. PREZENTARI Planuri DESIGN INTERIOR 3D terase & PEISAJ BUCATARIE GRADINA PLANURI DE BAI REMODELAREA HOME DESIGN DE LUCRU DESENE Garduri și Gates. Alei, trotuare și drumurile de acces. Plafoane de a alege o cameră. Balustrade atașate la scari. Coloane. Elemente electrice. Cabluri electrice. Elemente HVAC. Echipamente.   Inteligent Egal  i e un software pentru casa de design gratuit d esign casa ta, birou, Deck, sau Landscape rapid și ușor. L șablon plan de andscape. Planuri Casa de planuri de spatii Peisaje Punțile Bucatarii Băi birou Facilități
       
  MyVirtualHome este un software pentru elaborarea de planuri 3D Acasă Software Design. A se vedea ideile în apropierea 3D foto-realiste Dacă aveți o casă specific în minte, pur și simplu încărcați o fotografie a floorplan pe computer și MyVirtualHome pot plasa imaginea ca un ghid pentru tine de a construi de la. MyVirtualHome foloseste un "drag and drop" sistem simplu, care va vedea vă crea casa visurilor tale în câteva minute. Selectați din camere pre-mobilate, fixați-le în scenă și să le fixați împreună pentru a construi o casă. Pur și simplu selectați și trageți un perete pentru a redimensiona o cameră în timp ce ușile și ferestrele pot fi montate în mod automat.   Ashampoo 3D CAD Architecture 3 este un software pentru elaborarea de planuri combină o manevrare ușoară, cu funcții profesionale de CAD de ultimă oră. Vă va crea rapid modele exacte, vederi 3D, sol-planurile și listele pentru toate proiectele de construcții și mobilier. mobilier de interior cu cataloage mari care conțin obiecte, texturi si materiale. Vizualizări 2D și 3D.
       
  Floorplanner este cel mai ușor și cel mai frumos mod de a crea și partaja planurile de etaj interactive on-line   Trage personalizat, cu aspect profesional floorplans ușor cu Gliffy software de proiectare plan de etaj gratuit. O bibliotecă de forme face ușor de drag and drop mobilier, electrocasnice, plante, și mai mult ori de câte ori aveți nevoie de ele. Rearanja mobilier într-un plan de podea de uz casnic.