Software-ul gratuit descărcare

     
 

    Software-ul pentru efecte foto gratuit

       
       
       
       
  Rame Foto & Effects Free este un software pentru efecte foto gratuit instrument de fotografie, digital, care vă permite să adăugați cadre, frontiere și efecte de filtru pentru fotografiile digitale.   Funny Photo Maker   este un software pentru efecte foto ajută să editați fotografii cu 150 + rame splendide foto, cu fața de distracție și efecte artistice, fotografii de export în fișier imagine și animație GIF, și ușor transforma fotografiile în capodoperă artistică și interesant! Bogat Rame Foto: panouri publicitare, evenimente, celebraties, jocuri, etc Face efecte Fun: stele populare, animale, scene de film, etc Minunat artistice 3D foto efecte de editare; setări completa de personalizare; expresii haioase.
       
  Foto! Editor este un software de efecte foto, aveți posibilitatea să eliminați efectul de ochi roșii imediat, spori de culoare a imaginii, face caricaturi amuzante, adăuga efecte de iluminare uimitoare, îndrepta, resample și imagini de cultură. Instrumentul de înlăturare zgomote este una dintre cele mai bune din lume pentru a elimina în mod eficient luminanță și zgomotul de culoare din imaginile digitale realizate în condiții de iluminare slabă. Veți aprecia, de asemenea, instrumentul Make Up care oferă un set complet de filtre de retușare pentru a face cele mai bune de fotografii portret.   PhotoScape Portable este un software pentru efecte foto distractiv și ușor software de editare foto, care vă permite de a stabili și de a spori fotografii. efecte speciale incluse.
       
  PhotoFiltre Portable este un software pentru efecte foto complet program de retușare a imaginii. cerneală sau efecte de mozaic, de asemenea, dispune de   PhotoFiltre   este un software pentru efecte foto complet program de retusare imagine, editor de imagine și de optimizare, pointilism, efect de puzzle, mai mult de 100 de filtre.
       
  PhotoShine este un software pentru efecte foto, care vă va permite să se aplice amuzant, destul de și efecte ochi-prinderea la fotografiile preferate. vă oferă o modalitate ușoară de a face colaj foto prin adăugarea fotografia în diferite șabloane frumoase   Pixlr-o-matic este un minunat aplicație, Instagram-ca pentru a vă ajuta să faceți fotografiile în ceva special. Transforma fotografiile în răcească în căutarea snaps de epocă și retro! Cu această cameră obscură distracție și simplu puteți aplica filtre, iluminare și frontierele la fel de ușor ca unul, doi, trei.
       
  FotoSketcher   converti fotografiile digitale într-o schiță, un tablou sau un desen. Peste 20 de stiluri diferite sunt disponibile de la schite creion la acuarelă sau ulei de picturi, stilou și cerneală desene și caricaturi.   Fotografie cu schița   Un instrument pentru a converti o fotografie pentru a schița excelent, și culoare de apă de vopsea.
       
  Caricaturist    Acest software grafica compact și ușor de utilizat, permite chiar și un novice calculator pentru a crea caricaturi haioase sau imagini realiste aplică efecte colmatare creative într-o chestiune de minute.   Easy Photo Effects   este un software pentru efecte foto, probabil, cel mai ușor de utilizat editor foto, veți găsi vreodată. Cu doar un click pe un buton, puteți converti imaginile în opere de arta alb-negru, a le da un aspect sepia de epocă sau aplica un efect de film rece.
       
  Face Control este un software pentru efecte foto plug-in este un instrument de precizie pentru sinteza expresiei faciale, pentru a face caricaturi de fotografii, precum și pentru crearea de portrete animate.   Face Smoother este un software pentru efecte foto speciale software de editare foto. Uneori, pielea feței pe fotografie nu arata bine. Face Smoother netezeste pielea feței într-un mod ușor și rapid și face fotografia mai frumos.