Software-ul gratuit descărcare

     
 

    Software-ul pentru desen tehnic gratuit

       
       
       
       
  SmartDraw este un software pentru tehnice scheme de desen gratuit circuite electronice Circuit Automotive Wiring Circuit Schema circuitelor electrice digitale circuite paralele și mult mai mult! Crea electrice diagrame de circuit, scheme.   Rezolva Elec este un software pentru desen tehnic, software remiză liber și analiza circuitelor electrice care funcționează în directă sau curent alternativ - obține formule literare și valori pentru intensități de curent si tensiuni definite în circuit. - Să verifice ecuații de circuit legate. - Atrage grafice. - Obține circuitul echivalent al circuitului afișate
       
  VectorEngineer este un software gratuit pentru sistemul de desen tehnic, CAD 2D inițial dezvoltat ca un program de desen tehnic pentru a produce desene de lucru pentru proiecte de inginerie.   PSPICE analog circuit și digital, program de simulare logica, proiectarea și analiza analogice și circuite digitale.
       
  TinyCAD este un open source program de captare schematică pentru MS Windows. Utilizați TinyCAD pentru a produce diagrame profesionale de circuit și de export de informații net lista de aplicații PCB.   LogicCircuit este un software educațional pentru proiectarea și simularea circuitelor logice.
       
  KiCad este un software pentru desen electrice EDA suita de software pentru crearea de scheme profesionale și plăci cu circuite imprimate. A crea diagrame schematice electronice și tipărite lucrări de artă placa de circuit   ProfiCAD este un software pentru desen tehnic gratuit, conceput pentru desen de diagrame electrice și electronice, scheme, diagrame de circuit de control și pot fi de asemenea folosite pentru pneumatice, hidraulice și alte tipuri de diagrame tehnice.
       
  PCB Artist   design propriile placi de circuite   idealCiruit este un circuit simulator de analogic de lucru cu componente reale ideale
       
  Logisim un instrument educațional pentru proiectarea și simularea circuitelor logice digitale.   FidoCadJ este un foarte ușor de utilizat editor, cu o bibliotecă de simboluri electrice și urme (prin gaură și SMD)
       
  Sweet Home 3D software de desen pentru mobilier, bucatarie si design interior care vă ajută să puneți mobila in 2D și o examinare a proiectului 3D. software de proiectare Casa de download gratuit.   Google SketchUp este un software pentru desen tehnic gratuit, program de modelare 3D care vă permite să studieze în lume 3D. Redecorezi camera de zi. Inventa o nouă piesă de mobilier. Oraș model pentru Google Earth. Utilizați Google SketchUp pentru download gratuit. software-ul de design Casa de download gratuit.
       
  Envisioneer Express   3D software-ul de design interior acasă. Envisioneer Express, cel mai ușor de utilizat program de proiectare rezidential. Textul pentru note și etichete. Dimensiuni Plante bibliotecă. Garduri si portaluri. Alei, trotuare și drumurile de acces. Plafoane de a alege o cameră. Balustrade atașate la scari. Coloane. Elemente electrice. Cabluri electrice. Elemente HVAC. Echipamente. Software-ul de casa de design de download gratuit.   CadStd Lite este un software pentru desen tehnic gratuit, proiectare 3D gratuit  program de CAD pentru desen calitate profesională, desene tehnice, planuri de case, un sistem de uz general, ușor de învățat. 
       
  MyVirtualHome Software Design Home 3D. A se vedea ideile în apropierea 3D foto-realiste   DesignWorkshop Lite pachet software oferă tot ce ai nevoie pentru a construi propriile modele 3D pentru proiectare acasă și vizualizare de arhitectură, peisaje, exponate, sau orice tip de design spațiale
       
  Dia este un software pentru desen diagrame versatil și ușor de utilizat editor diagrama gratuit. Dia este un software pentru crearea de diagrame tehnice. Dia este util pentru desen diagrame UML, hărți de rețea, și scheme logice.   ocupată este un software pentru desen diagrame care pot fi folosite pentru a genera rapid și eficient diagrame de înaltă calitate. A crea diagrame manual, sau de a importa datele externe pentru analiză. Diagrame profesionale, rapid și ușor.
       
  Diagram Designer este un software pentru desen diagrame simplu editor de grafică vectorială pentru crearea de scheme logice, diagrame de clase UML, ilustrații și slide show.   EDraw Mindmap este o minte de cartografiere software bazat pe vectori, cu exemple bogate și șabloane pe care îl fac ușor de a crea hărți mentale, diagrame brain-storming, cronologie de proiect, planificator de viață, analiza SWOT și hărți schiță.
       
  VectorEngineer este un software gratuit pentru sistemul de desen tehnic, CAD 2D inițial dezvoltat ca un program de desen tehnic pentru a produce desene de lucru pentru proiecte de inginerie.   Proces Modeler instrument pentru desen diagrame de proces de afaceri pentru Windows și Pocket PC.
       
  Tehnici de control electric Simulator (EKTS) software pentru desen electric este un simulator pentru proiectarea sistemelor electromecanice. Acesta vă permite să proiecteze varietate de sisteme electromecanice folosesc relee, relee de timp, butoane, motoare, switch-uri și sisteme mecanice de bază.   Ashampoo 3D CAD Architecture 3 este un software pentru desen tehnic gratuit, pentru elaborarea planurilor combină o manevrare ușoară, cu funcții profesionale de CAD de ultimă oră. Vă va crea rapid modele exacte, vederi 3D, sol-planurile și listele pentru toate proiectele de construcții și mobilier. mobilier de interior cu cataloage mari care conțin obiecte, texturi si materiale. Vizualizări 2D și 3D.