Software-ul gratuit descărcare

     
 

    Software-ul pentru desen 3D gratuit

       
       
       
       
  Google SketchUp  este un software pentru desen 3D gratuit care vă permite să studieze în lume 3D. Redecorezi camera de zi. Inventa o nouă piesă de mobilier. Oraș model pentru Google Earth. Utilizați Google SketchUp pentru download gratuit.   GIMP este un software pentru desen 3D gratuit de retușare, autor și edita fotografii.
       
  Inkscape este un program de desen 3D, software-ul de ilustrare gratuit similar cu pachetele comerciale Adobe Freehand și Adobe Illustrator, dar fără costul. Oamenii raportează folosind cu succes Inkscape într-o mulțime de diferite proiecte (grafica web, diagrame tehnice, icoane, arta creatoare, logo-uri, hărți).   DrawPlus este un software pentru desen 3D grafică. Program de desen vector exacte perie Realistic, stilou, și instrumente de creion, text pe o cale - mare de proiecte creative, amestec moduri de efecte artistice avansate. Compatibil cu tablete grafice. Mare pentru proiectarea grafica web si proiect de imprimare creative.
       
  Ashampoo 3D CAD Architecture 3 este un software pentru desen 3D gratuit combină o manevrare ușoară, cu funcții profesionale de CAD de ultimă oră. Vă va crea rapid modele exacte, vederi 3D, sol-planurile și listele pentru toate proiectele de construcții și mobilier.   Envisioneer Express  este o modelare 3D si animatie instrument în timp real, care încorporează o abordare intuitivă drag-and-drop pentru modelare 3D.   Envisioneer Express, cel mai ușor de utilizat program de proiectare rezidential. Textul pentru note și etichete. Dimensiuni Plante bibliotecă. Garduri si portaluri. Alei, trotuare și drumurile de acces. Plafoane de a alege o cameră. Balustrade atașate la scari. Coloane. Elemente electrice. Cabluri electrice. Elemente HVAC. Echipamente.
       
  3DCrafter ™ este o modelare 3D si animatie instrument în timp real, care încorporează o abordare intuitivă drag-and-drop pentru modelare 3D.   CadStd Lite  este un scop general, ușor de învățat program de CAD / de redactare pentru crearea de modele de calitate profesională mecanice, planuri de casa, planuri, scheme și diagrame folosind standardele de desen ANSI.
       
  DesignWorkshop Lite pachet software oferă tot ce ai nevoie pentru a construi propriile modele 3D pentru proiectare acasă și vizualizare de arhitectură, peisaje, exponate, sau orice tip de design spațiale   Blender este un software de animație 3D gratuit și open-source 3D calculator grafica produs software folosit pentru crearea de filme de animație, efecte vizuale, aplicatii interactive 3D sau jocuri video. Caracteristici Blender includ modelare 3D, despachetare UV, texturare, rigging și jupuire, fluid și simulare de fum, simularea de particule, animare, meci în mișcare, de urmărire a aparat de fotografiat, de redare, editare video și compunere.
       
  Sculptris Alpha este un software pentru desen 3D gratuit  Sculptris este un program gratuit, digital 3D sculptura.   Aqsis Renderer este un software pentru desen 3D gratuit  cross-platform, open source soluție de randare 3D fotorealiste. 
       
  Arta de a Illusion este un software pentru desen 3D gratuit open source de modelare 3D si redare studio.   AutoQ3D comunitar este un software pentru desen 3D gratuit c omplete aplicație de modelare 3D de calcul elaborarea ajutat în trei dimensiuni.