Software-ul gratuit descărcare

     
 

    Software-ul pentru compoziția de muzică gratuit

       
       
       
       
  LMMS este un software pentru compoziție muzica gratis, program pentru compunerea și crearea de muzica de pe PC.   Audacity  este un software de compoziție de muzică gratuit de înregistrare și editare de muzică, formate audio digitale, inclusiv WAV, AIFF și MP3. Muzica software de înregistrare programul de download gratuit.
       
  WavePad   este un software pentru compoziția de muzică gratuit, m ake și editați de voce, muzică și alte înregistrări audio. Când  editarea audio  fișiere, puteți reduce, copiați și inserați părți din înregistrări apoi  adăuga efecte  cum ar fi ecou, ​​amplificare și de reducere a zgomotului. WavePad funcționează ca un editor wav sau mp3  , dar sprijină, de asemenea o serie de alte formate de fișiere, inclusiv vox, gsm, wma, audio reale, au, AIF, FLAC, OGG și mai mult.   Power Sound Editor   este un software de compoziție de muzică gratuit, e verything aveți nevoie pentru a edita și se amestecă sunete. Puteți utiliza Power Sound Editor Free pentru a înregistra muzica ta, voce sau alte fișiere audio, editați-l, se amesteca cu alte parti audio sau muzicale, adăuga efecte cum ar fi Reverb, Chorus, și Echo, și arde-l pe un CD, posta l pe World Wide Web sau e-mail-l.
       
  MAGIX Music Maker   este un software gratuit pentru compoziție de muzică,  e xcellent dar o muzică de luare instrument complex.   Wavosaur este un software pentru compoziția de muzică gratuit și editare de muzică, editor wav, de prelucrare și de înregistrare sunete, WAV și fișiere mp3. 
       
  Anvil Studio
de înregistrare și editare multitrack MIDI si audio digitale.
  Muzica ușor Composer Free
compozitor automată.
       
  Hammerhead Rhythm Stația de             software gratuit și ușor, care este similar cu Roland TR-909.   Guitar Guru                                        Învață să cânți la chitară juca melodiile lor preferate. Aflați pe chitara acustica, electrica sau bass. Aflați mai multe piese de bas cu Bass Guru Sessions. Peste 2.000 de melodii acum disponibil.
       
  REAPER                                            crea și edita propriile cântece și muzică. Edita mai multe elemente MIDI sau piese împreună într-un singur editor   AIMP                                             avansat player multimedia care include un convertor audio, de captare, și editor de tag-ul.
       
  Zulu DJ                                         software-ul DJ, o soluție completă pentru amestecare muzică de DJ-ii amatori și profesioniști.   Ots Turntables gratuit                        Program de amestecare în timp real pentru iubitorii de muzică.
       
  TrakAx   este un software pentru compoziție muzica gratis , program pentru crearea de muzica profesional și video se amestecă într-un mod simplu. A crea mixuri muzicale - probe tăiate, adăuga propriile voci, se amestecă ca un DJ - Bate-potrivire și crossfading automată vă permite să se amestecă ca un pro.   Editor Free Audio i este un software pentru compoziția de muzică gratuit , c omplete program de editare pentru a face muzică, înregistrare, discuri de vinil și casete pe CD.
       
  Virtual DJ                                                mixer muzica cu un ceas beat. un program cu toate instrumentele de care aveți nevoie: - baza de date MP3 - mix complet automatizat - Lumini de control - Dispozitive de comandă - Music Video & Karaoke   DarkWave Studio  este un software pentru compoziția de muzică gratuit, v studio de sunet irtual pentru a crea propria muzică. ES arpeggiator - pentru a reda cu ușurință complicată Arpeggios cu o tastatură MIDI. ES ControlChange Mapper - Harta de control Schimbarea Evenimente la unul Index la alta. ES MIDI de intrare - Joaca instrumente de la o muzică tastatură. ES MIDI de ieșire - Sequence Sintetizatoare externe MIDI. ES Mixer - 8 Track Stereo Mixer Cu 2 Melodii auxilary. ES DGenR8 - sintetiza Drum Beats Cu Roland TR-909 Flavour. ES BassHead - Top Notch Virtual Analog sintetizator substractiv. ES SpatialVerb - Efecte Reverb realiste cu cea mai fluidă Sound. ES Stomp - Sintetiza Asta clasic Techno uriaș Toba. ES AntiAlias ​​- 32x Digital Supraeșantionare de filtrare. ES QuadDelay - Pentru trippy Efecte Echo.
       
  Pacemaker Editor  este un software pentru a face muzică gratuit c mixuri muzicale Reate și împărtășiți-le pe net   Mixxx                                                      este deschis software-ul gratuit, sursa de DJ, care vă oferă tot ce ai nevoie pentru a efectua mixuri live.
       
  ACID Xpress este o versiune gratuită de 10-track de software ACID pentru înregistrare muzică, editare și de amestecare. Este ușor de utilizat, chiar dacă nu ați mai încercat crearea de muzica pe baza de buclă înainte. Alege doar unele bucle, le picteze într-o pistă și redați-le. Orice buclele pe care le alegeți să lucreze împreună pentru că ACID Xpress potrivește cu ritmul și teren în mod automat. Când sunteți gata, publica melodia la ACIDplanet.com.    
       
  MuseScore este un software de compoziție de muzică a crea liber frumos partituri pentru gratuit, folosind MuseScore, programul liber și open source notație! Crea muzica foaie cu editor WYSIWYG Ascultați la scorul dvs. cu redare calculator Trimiteți si imprima scorul   Sibelius Professional software notație de muzică. Avid Sibelius 7 este suficient de sofisticat pentru a satisface cerințele de compozitori de top, intermediari, și editori, dar destul de simplu pentru începători și studenți.
       
  TuxGuitar este un software de compoziție de muzică  multitrack editor tablature și jucător. Cu TuxGuitar, va fi capabil de a compune muzica folosind următoarele caracteristici   Finale 2011   Professional software-ul de compoziție de muzică.