Software-ul gratuit descărcare

     
 

     Software-ul pentru casa de design

       
       
       
       
  Sweet Home 3D este un software pentru casa de design care vă ajută să plasați mobilier pe un plan de casa 2D, cu o previzualizare 3D.   Google SketchUp i e un software pentru casa de design program de modelare 3D care vă permite să studieze în lume 3D. Redecorezi camera de zi. Inventa o nouă piesă de mobilier. Oraș model pentru Google Earth. Utilizați Google SketchUp pentru download gratuit.
       
  Envisioneer Express  este un software pentru casa de design 3D, software-ul de design interior acasă. Envisioneer Express, cel mai ușor de utilizat program de proiectare rezidential. PREZENTARI Planuri DESIGN INTERIOR 3D terase & PEISAJ BUCATARIE GRADINA PLANURI DE BAI REMODELAREA HOME DESIGN DE LUCRU DESENE Garduri și Gates. Alei, trotuare și drumurile de acces. Plafoane de a alege o cameră. Balustrade atașate la scari. Coloane. Elemente electrice. Cabluri electrice. Elemente HVAC. Echipamente.   Inteligent Egal  este un software pentru casa de design  casa ta, de birou, Deck, sau Landscape rapid și ușor. L șablon plan de andscape. Planuri Casa de planuri de spatii Peisaje Punțile Bucatarii Băi birou Facilități
       
  MyVirtualHome este un software pentru casa de design  3D Acasă Software Design. A se vedea ideile în apropierea 3D foto-realiste Dacă aveți o casă specific în minte, pur și simplu încărcați o fotografie a floorplan pe computer și MyVirtualHome pot plasa imaginea ca un ghid pentru tine de a construi de la. MyVirtualHome foloseste un "drag and drop" sistem simplu, care va vedea vă crea casa visurilor tale în câteva minute. Selectați din camere pre-mobilate, fixați-le în scenă și să le fixați împreună pentru a construi o casă. Pur și simplu selectați și trageți un perete pentru a redimensiona o cameră în timp ce ușile și ferestrele pot fi montate în mod automat.   Ashampoo 3D CAD Architecture 3 este un software pentru casa de design combină o manevrare ușoară, cu funcții profesionale de CAD de ultimă oră. Vă va crea rapid modele exacte, vederi 3D, sol-planurile și listele pentru toate proiectele de construcții și mobilier. mobilier de interior cu cataloage mari care conțin obiecte, texturi si materiale. Vizualizări 2D și 3D.