Software-ul gratuit descărcare

     
 

     Software-ul pentru CD-ul cuprinde

       
       
       
       
  CdCoverCreator   este un software pentru CD-ul cuprinde instrument puternic pentru a crea propriul CD acoperă atât audio și CD-uri de date. Utilizați CdCoverCreator pentru a crea coperți dvs., inserții, etichete și chiar broșuri.   coverXP Free  este un software pentru CD-ul cuprinde, de imprimare de acoperire nu a fost niciodată atât de ușor sau atât de completă, pur și simplu glisați acoperă tale interiorul software-ul direct din browser-ul dvs. și faceți clic pe pictograma de imprimare, noile capace vor fi tipărite în câteva secunde.
       
  UnderCoverXP   este un software pentru CD-ul cuprinde mic program pentru a imprima cu ușurință CD-uri și DVD-uri capace. Aceasta susține formate JPEG, GIF, PNG și BMP si poate scala automat coperți frontale, spate huse, fata + interior, insertii, Cutii DVD, imagini digitale și etichete CD / DVD la dimensiunile corecte.   DeepBurner Free este un software pentru CD-uri acoperă avansat și puternic CD-ul și DVD-ul pachetului de ardere. Se elimină hassle de a face Autoruns, crearea și imprimarea propriile etichete și broșuri. Ești capabil să ardă orice date, copia orice disc, face copii de siguranță, de a crea albume foto uimitoare, face imagini ISO și DVD-uri video cu acest ușor de manevrat software-ul profesional!
       
  CD-uri și DVD Label Maker este un software pentru CD-ul cuprinde și eticheta DVD-uri și software de proiectare caz bijuterie, vă ajută să creați frumoase și profesionale etichete CD / DVD.   DVD Slim Free este un software pentru CD-ul cuprinde simplu, ușor de folosit pentru a crea coperți pentru ca CD-uri, DVD-uri, VHS, PS1, PS2, PS3, PSP, Xbox, Nintendo Wii, BlueRay și mult mai mult. Acest program de acoperire oferă următoarele opțiuni: Utilizați imaginile tale de pe hard disk, Căutarea de acoperire imagini pe internet.
       
  Album Cover Art Downloader este un software pentru coperți de CD, care va descărca semi-automat imagini de copertă album pentru colecția de muzică. Tot ce trebuie sa faci este punctul în care la rădăcina directorul de muzică și pentru fiecare director, programul va descărca un set de album acoperă corespunzător de pe Internet.   Album Art Downloader este un software pentru CD-ul cuprinde descarca albumul coperțile albumelor tale preferate. Se poate căuta mai multe surse on-line pentru album de artă.