Software-ul gratuit descărcare

     
 

    Software-ul gratuit de streaming video

       
       
       
       
  BroadCam Video Streaming Software-ul este un software pentru video streaming gratuit, Stream și difuzare video pe Internet. Adauga video în direct sau înregistrate pe site-ul dvs. Comprimarea și flux video pentru video de pe internet fluxuri juca în toate browserele populare de difuzare a webcam sau de intrare video.   PeerStreamer este un software gratuit de streaming video, este o sursă deschisă cadru P2P Streaming Media scris în C, dezvoltat ca parte a ANAP-VIN proiectului european de cercetare. Acesta include un motor de streaming pentru distribuirii eficiente a fluxurilor de mass-media, o cerere sursă pentru crearea de canale și un jucător aplicații pentru a vizualiza fluxuri.
       
  FreeCast este un software de streaming video, aplicații Java gratuit care permite peer-to-peer de streaming. Acesta face posibilă o emisiune de flux pentru un număr mare de ascultători de la o conexiune DSL simplu.   Stream ~ 2 ~ Stream este un software pentru video streaming gratuit, Next Generation Streaming. Stream-2-Stream implementează multicast +, un protocol de streaming de generație următoare. Multicast + este mult mai eficient și necesită mai puțin de lățime de bandă de streaming direct (de exemplu, SHOUTcast / Icecast).
       
  P2P-Radio este un software gratuit de streaming video, Peer to Peer Streaming. P2P-Radio este un program care poate distribui audio și fluxuri video (MP3/Ogg Vorbis / NSV), pe Internet într-un mod peer-to-peer. Este posibil pentru a crea propriul post de radio pe internet cu P2P-Radio!

P2P-Radio este programat în Java și rulează pe Windows, Mac OS X, Linux și multe alte sisteme.

 

  Trevbus este un software gratuit de streaming video, ești un radiodifuzor sau producător în devenire? Ai un mesaj pe care doriți să auzit? Este mass-media mainstream vrei să ajungi jos?
       
  VideoTyrant  este un software de streaming gratuit video care poate reda video prin intermediul rețelei Bit-Torrent. Acest program nu are nevoie de torente codificate în mod special sau nimic. Ea are GUI de Azureus toate cu puterea de a curge.   GoalBit este un open source platforma de video streaming gratuit capabil de a distribui conținut video live de înaltă lățime de bandă pentru toată lumea păstrarea calității sale. Ce puteți face cu Goalbit Media Player. Reda și înregistra video GoalBit fluxuri pe web. Difuzat în direct te.