Software-ul gratuit descărcare

     
 

    Software-ul gratuit de radio on-line

       
       
       
       
  Screamer Radio este un software gratuit pentru radio online gratuit jucător liber pentru a asculta radio pe internet. Descărca și asculta cu ușurință la orice de peste 4000 de posturi de radio locale și pe internet astăzi.   Nexus Radio   este un software gratuit de căutare de radio gratuit on-line și de a asculta peste 15 milioane de melodii direct pe PC-ul dvs., sau pentru a asculta și înregistra peste 11.000 de + posturi de radio gratuit! Puteți reda melodii direct în Nexus Radio, sau transfera melodii de pe iPod / iPhone sau orice alt dispozitiv multimedia efort.
       
  Spotify  este un nou mod de a asculta muzica Uita-te la povestea despre Spotify Milioane de piese, în orice moment doriți. Doar căutare pentru el în Spotify, apoi l joace. Doar ajuta-te la ce vrei, ori de câte ori doriți. Si pentru ca muzica joaca in direct, nu este nevoie să așteptați pentru descărcări și nu adâncitură mare în hard disk.   RadioSure este un software gratuit pentru radio online gratuit mai mult de 17000 de stații în pachet. Suporta majoritatea formatelor de radio pe internet - mp3, WMA, Ogg Vorbis, AAC + și așa mai departe. Căutare rapidă și de încredere pentru posturile de radio preferate. Comutare lină între stații, inclusiv efect crossfade. Înregistrarea ceea ce se asculta și de ambalare-l în fișiere cântec separate. Înregistrarea simultană a mai multor stații.
       
  phonostar-player este un software gratuit pentru online, radio player gratuit de radio on-line și de înregistrare cu mai mult de 4.000 de stații. emisiuni de radio de înregistrare sau de melodii direct ca MP3 și să-l asculta mai târziu de peste si peste din nou.   Last.fm Scrobbler Recomandări muzicale bazate pe ceea ce iti place, cu o poftă de mâncare pic de ceva diferit. Concerte Nu pierdeți niciodată un alt concert. Bazat pe gustul tau, Last.fm recomanda si evenimente și festivaluri. Radio Ascultați posturi de radio personalizate nelimitate bazate pe un artist, tag - sau chiar gustul unui prieten! Oamenii Conectați-vă cu "vecinii muzicale" - oameni care iubesc aceeasi muzica ca tine.
       
  Free Music Zilla primul instrument specializat pentru a descărca muzică socială, vă permite să descărcați mp3/music/song gratuit de pe Imeem, last.fm, Pandora, MySpace și aproape toate serviciile de muzică sociale. Free Music Zilla - vă permite să obțineți gratuit muzică din bibliotecile de muzică uriașe în serviciu de muzică sociale. Este ușor de operat și o auzi, și-a lua instrument, de la care puteți obține de montare nelimitat de mp3/music/songs adevărat.   Readon TV Movie Radio Player este un software gratuit pentru TV ceas gratuit radio online pe internet gratuit și de a asculta mii de TV, LIVE sport, filme și posturi de radio din întreaga lume gratuit descărca software-ul.