Software-ul gratuit descărcare

     
 

     Software-ul gratuit de parolei

       
       
       
       
  Password Revealer este un software pentru parolă descoperi gratuit parole este un utilitar care va poate arata cele mai multe parole care sunt tastate în caseta de editare parolă (cele care ascunde parola și arată asteriscuri în loc).   Magical Jelly Bean Keyfinder este un software pentru parolă care preia cheia de produs (cheie cd), utilizate pentru a instala ferestre de la al tău registru. Ea are, de asemenea, un fișier de configurare comunitate actualizat, care preia cheile de produs pentru multe alte aplicații. O altă caracteristică este abilitatea de a prelua cheile de produs de la instalații nu poate fi pornit Windows.
       
  Asterisk Key   este un software pentru parole de afișare parolă, care sunt ascunse sub asteriscuri pentru Microsoft Word, Excel, Windows, Outlook Express și mai mult într-un singur instrument. Dezvăluie parolele ascunse in cutii de dialog și pagini web motor de recuperare de ultimă oră - parolele sunt recuperate instantaneu. Suport complet pentru parole multilingve.   FacebookPasswordDecryptor este Free este un software pentru parolă pentru a recupera instantaneu Facebook cont parolele stocate de browsere web populare și Mesageri.
       
  ProduKey este un software pentru a recupera parola numărul de serie al sistemului de operare.   LicenseCrawler   este un software pentru parolă găsi numerele de serie ale software-ul instalat. Aceasta nu include cheia de produs pentru Windows, dar, de asemenea, alte numere de serie pentru aplicații cum ar fi Nero, birou, VMWare și destul de mult orice altă aplicație.
       
  Zip Password Finder recupera parolele de arhivă zip.   Gratuit Unlocker PDF  este un software pentru parolă , care va elimina parola și restricțiile cu privire la orice fișier PDF pe care le poate citi. Există două tipuri de parole care pot fi utilizate într-un fișier PDF. 1. O parolă care restricționează anumite funcții. Cum ar fi imprimarea, copy & paste. Acesta este cel mai comun tip. {Proprietarul} 2. O parolă pentru a deschide fișierul pentru citire. {Utilizator}