Software-ul gratuit descărcare

     
 

     Software-ul gratuit PDF

       
       
       
       
  PDFCreator PDFCreator creează cu ușurință fișiere PDF din orice program Windows. Folosiți-l ca o imprimantă, în Word, Excel sau orice altă aplicație Windows. Un PDF are puțin spațiu de stocare, și este mai ușor de a trimite cu e-mail. Face parte creatorul PDF-ul suita de software-ul le-ați instalat pe computer pentru ușor de creare PDF.   Adobe Reader este standardul global pentru vizualizarea gratuit fiabil, de imprimare, și comentarea pe documentele PDF, PDF viewer.
       
  Foxit Reader   O alternativă rapidă la Adobe Reader.   PDF-XChange Viewer Cei care doresc să Vezi / Modifică sau efectua editarea simplă și chiar OCR pe bază de imagine fișiere PDF pe Windows PC-ul lor au acum o GRATUIT PDF cititor alternativa la Adobe Reader!
       
  PDF gratuit la Word Doc Converter Free PDF to Word Doc Converter este un astfel de instrument de conversie document de pe desktop pentru a converti fișier Adobe PDF pentru Microsoft Word doc - și este complet gratuit! Programul poate extrage text, imagini, forme din fișier PDF pentru Word fișier Doc și păstra aspectul. Se poate converti toate paginile, sau orice pagini variază de fișier PDF.   FreePDF XP Creați-vă propriile fișiere PDF pentru drum liber
       
  Gratuit Unlocker PDF  este un software pentru parolă , care va elimina parola și restricțiile cu privire la orice fișier PDF pe care le poate citi. Există două tipuri de parole care pot fi utilizate într-un fișier PDF. 1. O parolă care restricționează anumite funcții. Cum ar fi imprimarea, copy & paste. Acesta este cel mai comun tip. {Proprietarul} 2. O parolă pentru a deschide fișierul pentru citire. {Utilizator}.   CutePDF Writer Generarea de documente PDF, utilizând oricare dintre aplicațiile (trebuie să fie capabil de a imprima) pentru a converti în documente de calitate profesională PDF - cu doar o simplă apăsare de buton!
       
  PDF Split și Merge Merge Split și PDF-uri   doPDF   Creați documente PDF din orice aplicatie Windows. Imprima în format PDF prin intermediul virtuală doPDF driverul de imprimantă.
       
  Pdf995   Creați documente PDF din orice program, care combină documente într-un singur PDF, link inserare automată; inserare marcaj ierarhic, de conversie PDF la HTML formatate sau DOC (numai text); integrarea cu bara de instrumente Word cu masa automată a conținutului și generarea de legătură; autoattach la e-mail, papetărie și ștampilarea   Scan2PDF Scanați documente și le salvați ca fișiere PDF.