Software-ul gratuit descărcare

     
 

    Software-ul de video-conferință gratuit

       
       
       
       
  Skype este un software pentru conferinte video gratuit, apeluri conferință. Vorbesc cu mai mult de o persoană la o dată. Apeluri video grup Prinde-față-în-față cu mai multe persoane în același timp pe un apel video de grup.   ooVoo   este un software de video-conferință gratuit, apeluri video grup Prinde-față-în-față cu mai multe persoane în același timp pe un apel video de grup cu Skype.
       
  Google Voice and Video Chat   este un software de video-conferință gratuit, vă permite de a organiza video-conferințe cu familia. Video chat-ul chiar de la Gmail, iGoogle și orkut. Arata si suna cel mai bine cu de înaltă calitate audio și video.   Paltalk   este un software pentru conferințe video gratuit, vorbesc și video chat cu oameni din întreaga lume. Chat-față în față cu până la 10 de prieteni. și conferințe video vă puteți alătura,
       
  BRAVIS Galaxy   este un software pentru conferințe video gratuit, soluția videoconferință pentru colaborarea cu partenerii de afaceri, co-lucrătorilor și clienților direct de la birou. Soluția de business de software-ul nostru de videoconferinta este disponibil pentru până la 16 participiants.   Camfrog Video Chat    este un software pentru conferințe video gratuit, se alăture sau crea propria dvs. gratuit Webcam camere de chat. Privată gratuită Video & Audio Apeluri de apel și vedea prietenii tăi privat sau cunosc pe cineva nou în directorul nostru de utilizator. Video chat-1-la-1 și să se alăture video, camere de chat. Nici o camera web este necesar pentru a vedea oameni. Camfrog funcționează în spatele toate firewall-uri, routere, și rețele fără fir. Este ușor să găsești oameni noi la video chat cu directorul nostru de utilizator.
       
  ooVoo este un software pentru camera USB client gratuit mai multe video chat, video chat cu până la 12 de prieteni. Trimite mesaje video se răcească. Înregistreze și să încărcați la YouTube. Instant Messaging.    
       
  ManyCam   este un software pentru aparat de fotografiat USB, adăuga efecte speciale amuzante la webcam-ul. ManyCam ManyCam Studio Pro transformă într-un switcher video de Pro cu tranziții și mai mult! Noul fila Audio vă permite de a difuza Pro audio și adăuga efecte de sunet minunat. Suport pentru video HD și de radiodifuziune de înregistrare video și audio de pe hard disk. Cadre pe creșteri de performanță al doilea. Imagine în imagine este acum redimensionabilă, împreună cu posibilitatea de a adăuga 4 surse. Awesome nou video și efecte audio!   MyWebcam Broadcaster este un software pentru aparat de fotografiat USB. MyWebcam este un serviciu care vă permite să vizualizați webcam-ul oriunde în lume, prin intermediul atât Internet si de pe telefonul mobil.
       
  MYCAM este un software pentru aparat de fotografiat USB, ia instantanee, înregistrare video de la webcam-ul și de a le gestiona! Instantaneu în format JPEG / BMP. Înregistrare video în format AVI MJPEG/MP3.   Tango Tango pentru PC Sunati-va prietenii, care au Tango pe telefoanele lor, comprimate, sau calculatoare pentru gratuit!
       
  Eyeball Chat   este un software pentru conferințe video gratuit, voce și video chat în direct cu prietenii și familia, inclusiv conferinte multi-partid Păstrați legătura cu prietenii și familia cu ajutorul prezență bogată și mesagerie instant Chat cu AIM dvs., Google Talk, MSN, și Yahoo ! amici, de grup sau videoconferință personal.   Yawcam   este un software pentru aparat de fotografiat USB, publica imagini luate cu webcam-ul de pe net. Video streaming, instantanee imagine, server de web Built-in, Detectarea de miscare, FTP-încărcare.
       
  WebCamImageSave este un software pentru aparat de fotografiat USB, simplu WebCam utilitar de captare care vă permite să capturați cu ușurință o fotografie de la aparatul de fotografiat fiecare număr de secunde pe care le alegeți, și salvați-l în fișier imagine (. jpg,. png,. bmp) pe dvs. disc.   SplitCam este un software-ul pentru software-ul USB, camera oferă efecte webcam-webcam-rece pentru a avea mai multe emotii pozitive în timpul apelurilor video cu prietenii tai! În plus, SplitCam este cel mai simplu mod de a împărți fluxul video webcam-.