Software-ul gratuit descărcare

     
 

    Software-ul de taiere muzică gratuit

       
       
       
       
  WavePad Marca este un software pentru tăiere de muzică edita gratuit voce și alte înregistrări audio, înregistra și edita mp3, muzică și alte fișiere audio, adăuga efecte, de reducere a zgomotului, VST.    Power Sound Editor este un software pentru tăiere de muzică gratuit de editare și se amestecă sunete, înregistra muzica ta, voce sau alte fișiere audio, editați-l, se amesteca cu alte piese audio sau muzicale, adăuga efecte cum ar fi Reverb, Chorus, și Echo, și-l arde pe un CD. 
       
  Audacity  este un software pentru tăierea muzica recorder gratuit audio și editare suită, înregistrare audio live, Conversia casete și înregistrări în înregistrări digitale sau CD-uri, Editare Ogg Vorbis, MP3, WAV sau fișiere audio AIFF, Cut, copia, lipitură sau se amestecă sunete împreună, schimba viteza sau teren de o înregistrare.   Free MP3 Cutter și Editor este un software pentru tăierea muzică gratuit c ut și edita fișiere MP3 și WAV.
       
  Power Sound Editor este un software pentru tăierea muzica e gratuit verything care aveți nevoie pentru a edita și se amestecă sunete.   Eahoosoft Free MP3 Cutter Joiner   este un software pentru tăierea muzică gratuit c ut și să se alăture fișiere MP3 într-un mod simplu
       
  Putere MP3 Cutter (MP3 Sound Cutter) este un software pentru tăierea muzică gratuit poate reduce MP3 sau WAV segment de MP3 și WAV format.