Software-ul gratuit descărcare

     
 

     Software-ul de reparații de calculatoare gratuit

       
       
       
       
  CCleaner este un program de reparații de calculator gratuit pentru curatarea PC-ul Windows. Acesta protejează intimitatea online și face computerul mai rapid și mai sigur. Registry Cleaner elimina intrările de registry neutilizate și vechi.   Advanced SystemCare este un program de reparații de calculator gratuit proteja, reparatii, curat, și de a optimiza PC-ul. Acesta Tunes Windows prin eliberarea puterii built-in de sistem. Îmbunătățește dramatic atât de sistem și de performanță Internet de până la 400. Cu un singur click, acesta scanează și reparații zece probleme de PC-uri și protejează PC-ul împotriva amenințărilor de securitate ascunse.
       
  Boot CD Hiren lui este un software de reparații de calculator, o colecție de recuperare de date open-source, de rezervă, și de utilitate anti-malware compilate într-un CD boot-abil. Proiectat pentru utilizatorii de Windows, software-ul este un instrument excelent pentru recuperarea de la instalațiile de operare corupte și tipuri legate de eșecuri.

Inclus pe CD-ul sunt utilități populare, cum ar fi Avira AntiVir Personal, Spybot - Search and Destroy, și chiar RootkitRevealer. Puteți folosi, de asemenea, CD-ul a repartiționarea unități, prelua date corupte, sau pentru a restaura fișierele șterse.

   
       
  Recuva este un software de reparații de calculatoare fișiere Recuperează gratuite șterse de pe computerul Windows, Recycle Bin, carte de aparat de fotografiat digital, sau MP3 player.   Unlocker debloca fișierele Windows nu va lasa sa șterge.
       
  Glary Utilities  este un software pentru fix gratuit de reparații computer, accelera, menține și proteja PC-ul.   PC Wizard   program de informare sistem pentru detectarea de hardware, dar, de asemenea, unele mai multe analize.
       
  Revo Uninstaller   vă ajută să dezinstalați software-ul și elimina programe nedorite instalate pe computer cu ușurință! Chiar dacă aveți probleme cu dezinstalarea și nu le pot dezinstala de la "Windows Add or Remove Programs" panoul de control applet.   RegSeeke   este un software de reparații de calculator administra liber și curat registry Windows
       
  HDD Low Level Format Tool   poate șterge și Low-Level Formatarea unei SATA, IDE, SAS, SCSI sau SSD hard disk.   EaseUS CleanGenius pentru Windows  este un software gratuit de optimizare de sistem Windows de reparații de calculatoare pentru a accelera, curat și de reparații de calculatoare PC.
       
  Defraggler   Disk Defragmentation defrag dumneavoastră întreaga unitate de disc, sau fișiere individuale   HDClone Crearea identice 1:1 copii ale hard disk-uri și alte mijloace media. Copii unități mai mici, pe cele mai mari de a migra sau copierea de rezervă a instalațiilor complete, precum și de salvare a datelor.
       
  TestDisk este un software de reparații de calculator gratuit recupera partiții pierdute și / sau de a face discuri non-boot boot-abil din nou.   Hard Drive ScanDisk Pro este un software gratuit pentru descoperiri de reparații de calculatoare și stabilește erorile de pe hard disk, inclusiv grup, fizică, și erori file location