Software-ul gratuit descărcare

     
 

     Software-ul de hard disk reparație gratuită

       
       
       
       
  EaseUS de recuperare de date Wizard Free Edition este un software gratuit și cel mai bun hard disk de recuperare de date pentru a repara toate problemele de pierdere a datelor, inclusiv a datelor pierdute de la accident de software, formatate sau deteriorate hard disk, atac de virus, partiții pierdute și alte motive necunoscute sub Windows 2000 / XP / 2003 / Vista / 2008/7. Se recuperează datele din partiții formatate cu numele de fișiere originale și căi de stocare. În plus, software-ul gratuit de recuperare de date funcționează bine cu disc dinamic, RAID și sistemul de fișiere EXT2/EXT3. Și s-ar putea recupera date de 1 GB gratuit.   TestDisk este un software pentru reparații hard-disk recupera gratuit partiții pierdute și / sau de a face discuri non-boot boot-abil din nou.
       
  Hard Drive ScanDisk Pro este un software pentru descoperiri gratuit de reparare hard disk și stabilește erorile de pe hard disk, inclusiv grup, fizică, și erori file location    
       
  CCleaner este un software pentru hard disk de reparații gratuite pentru curatarea PC-ul Windows. Acesta protejează intimitatea online și face computerul mai rapid și mai sigur. Registry Cleaner elimina intrările de registry neutilizate și vechi.   Advanced SystemCare este un software pentru reparații hard-disk liber proteja, reparatii, curat, și de a optimiza PC-ul. Acesta Tunes Windows prin eliberarea puterii built-in de sistem. Îmbunătățește dramatic atât de sistem și de performanță Internet de până la 400. Cu un singur click, acesta scanează și reparații zece probleme de PC-uri și protejează PC-ul împotriva amenințărilor de securitate ascunse.
       
  Recuva este un software de reparații de calculatoare fișiere Recuperează gratuite șterse de pe computerul Windows, Recycle Bin, carte de aparat de fotografiat digital, sau MP3 player.   Unlocker debloca fișierele Windows nu va lasa sa șterge.
       
  Glary Utilities  este un software pentru fix gratuit de reparații hard-disk, a accelera, menține și proteja PC-ul.   PC Wizard   este un software pentru reparații hard-disk program de informare sistem gratuit pentru detectarea de hardware, dar, de asemenea, unele mai multe analize.
       
  Revo Uninstaller   vă ajută să dezinstalați software-ul și elimina programe nedorite instalate pe computer cu ușurință! Chiar dacă aveți probleme cu dezinstalarea și nu le pot dezinstala de la "Windows Add or Remove Programs" panoul de control applet.   RegSeeke   este un software de reparații de calculator administra liber și curat registrii Windows.
       
  HDD Low Level Format Tool   poate șterge și Low-Level Formatarea unei SATA, IDE, SAS, SCSI sau SSD hard disk.    
       
  Defraggler   Disk Defragmentation defrag dumneavoastră întreaga unitate de disc, sau fișiere individuale   HDClone Crearea identice 1:1 copii ale hard disk-uri și alte mijloace media. Copii unități mai mici, pe cele mai mari de a migra sau copierea de rezervă a instalațiilor complete, precum și de salvare a datelor.