Software-ul gratuit descărcare

     
 

   Software-ul de editor foto pentru download gratuit

       
       
       
       
  Photoscape   este un software ușor de editor foto distracție și pentru download gratuit care vă permite de a stabili și de a spori fotografii.   Windows Movie Maker XP este o foto și editor video, crea prezentări foto, software-ul de download.
       
  PhotoFiltre   este un software editor foto pentru a descărca gratuit program de retușare completă imagine. Acesta vă permite să faceți ajustări simple sau avansate pentru o imagine și să aplice o gamă largă de filtre pe ea   Paint.NET   este imaginea gratuit și software de editare foto pentru computerele care rulează Windows este un editor gratuit, ușor de utilizat foto cu suport pentru straturi, pentru optimizarea foto rapid.
       
  GIMP este un editor foto de imagine, editor de imagine sursă, editor foto BMP, software-ul de download.   Pinnacle VideoSpin   este un program editor foto pentru a descărca gratuit, se amestecă clipuri video, fotografii și muzică, video și editor foto.
       
  Foto! Editor este un program editor foto pentru a descărca gratuit, oferind un set complet de instrumente de editare de imagini, aveți posibilitatea să eliminați efectul de ochi roșii imediat, spori de culoare a imaginii, face caricaturi amuzante, adăuga efecte de iluminare uimitoare, îndrepta, Re-eșantionare și culturilor imagini. Acesta conține altceva proprietarul unui aparat de fotografiat digital ar putea avea nevoie pentru a corecta sau a îmbunătăți fotografiile lor. Edita și optimiza imagini.