Software-ul gratuit descărcare

     
 

    Software-ul de editare foto gratuit

       
       
       
       
  Photoscape  este un software de editare foto gratuit  simplu program de editare a imaginilor, care vă permite de a stabili și de a spori fotografii.   Paint.NET                                                 este un software de editare foto g și procesare de imagini și fotografii.
       
  GIMP   este un software de editare foto , care are nevoie de Photoshop, atunci când ai asta?! Această aplicație gratuită vă va permite să retușați, autor și edita fotografiile, datorită o serie largă de instrumente.   Photoscape   este un software de editare foto simplu program de editare a imaginilor, care vă permite de a stabili și de a spori fotografii.
       
  Foto! Editor este un software de editare foto edita și optimiza poze calea ușoară.   Ashampoo Magical Ajustare ® este un software de editare foto, transforma cursorul mouse-ului într-un program de editare grafică miniatură.
       
  RealWorld Paint.COM                          -grafic Web-master instrument de alegere. Editor de imagine gratuit, cu caracteristici surprinzător de puternice   XnView
este un software de editare foto pentru a vizualiza, edita și converti imagini. Ușor de utilizat.
       
  IrfanView                                                         vizualizator de rapid și de conversie pentru imagini   PAINTSTAR                                                este un software de editare foto program de versatil pentru prelucrare fotografii si imagini.
       
  Imagine Forge este un software de editare foto fotografii gratuit software de editare, pictură, animație și mai mult.   HP Photosmart Essential   este un software de editare foto , tipărirea și partajarea fotografiilor.
       
  Photobie
este un software de editare foto cu ecran capcană avansate și edita rama foto. scrapbooking Design Format de editare foto Pictura Capture filtru Screenshot GIF Animation Photoshop Photobie Brush Flash Jukebox
  PhotoRazor                                         face de mici copii de înaltă calitate ale fotografiilor dvs. este de a trimite e-mail la prieteni și familie
       
  Ai Picture Explorer   este un software de editare foto fotografia programului grafic pentru a vizualiza, edita, îmbunătăți și organiza fotografii și redare multimedia .   Foto suplimentar pentru a Video Converter           a crea incitant foto slide show cu muzica de fundal și efecte de tranziție.
       
  Imagine Shark                                Programul de marcare și drepturile de autor galerii de imagini și logo-uri.   Reallusion FaceFilter Xpress               Îmbunătățirea și ajusta imagini faciale.
       
  FotoSketcher                                    Transformați-vă fotografiile digitale în schițe sau desene   Picasa                                               găsește automat și organizează toate fotografiile
       
  Free Software Design grafic este un software de editare foto și editor foto. Paint & Egal Online Creare Page Layout, Logos, ilustrații și produse promoționale cu cele mai bune aplicații de design grafic Web-ului   PhotoPlus Starter Edition este uimitor digitale software de editare foto gratuit de la Serif. Descarcă-l acum și începe editarea și îmbunătățirea fotografiilor imediat.