Software-ul gratuit descărcare

     
 

    Software-ul de design de gradina gratuit

       
       
       
       
  Google SketchUp  este un software pentru programul de modelare de gradina de design 3D care vă permite să studieze în lume 3D. Google SketchUp este un software gratuit care le puteți folosi pentru a crea, de export și să prezinte modele 3D Garden Design, pentru tine sau proiect clientii dumneavoastra.   Inteligent Egal  este un software pentru grădină de proiectare  șablon plan de peisaj. SmartDraw include sute de simboluri pentru elementele de amenajare a teritoriului de toate tipurile-de arbuști și copaci pentru fântâni mobilier și garduri.
       
  Envisioneer Express   este un software pentru design de gradina cel mai ușor de utilizat program de proiectare rezidential. Textul pentru note și etichete. Dimensiuni Plante bibliotecă. Garduri si portaluri. Alei, trotuare și drumurile de acces . Gardens & Bazine crea cu ușurință paturi gradina sau mulched umplute cu sol și a devenit un gradinar virtual ca să adăugați copaci, arbuști și plante pentru planul tău. Edge în jurul paturi sau crea ziduri de sprijin care să stabilizeze și înfrumuseța. Adauga o caracteristică de apă de mare de desen un iaz în orice formă și dimensiune.   Deck & Landscape Design software puternic Software-ul în aer liber Home Design

Cu Peisaj Home Designer & Deck de Chief Software Architect puteți planifica și proiecta spațiu perfect de viață în aer liber. Peisaj & Deck îl face ușor de a proiecta rapid aspectul virtuală și simt de curte, punte, terasa, piscina sau alte proiecte în aer liber. Doar punctul și faceți clic pentru a adăuga paturi de amenajare a teritoriului de pre-aranjate și orice de peste 3.600 de plante realiste pentru design-ul. Design care pachet nou și de a crea o listă completă a materialelor.

A crea peisaje frumoase, caracteristici de teren, grădini și punți pentru spațiul de locuit în aer liber perfectă!

 
       
  Ashampoo Home Designer  este un software pentru design de gradina cu forme de teren realiste . Fii propriul tău arhitect și planifica un proiect de pe PC-ul cu Ashampoo Home Designer Pro. Începeți acum și de a construi casa ta de vis, planul de gradina ta în funcție de dorințele dumneavoastră, să furnizeze camera de zi sau pune podele dumneavoastră preferat. Mobilier de interior cu cataloage mari care conțin obiecte, texturi si materiale. Vizualizări 2D și 3D. Cataloage cu mobilier de grădină și plantele sunt de asemenea disponibile pentru individuale de design de gradina.   Plangarden , instrumentul Web-based software-ul facut exclusiv pentru grădinari de legume! Spune la revedere de la grafic hârtie și creioane colorate. Cu Plangarden, puteți planifica rapid, proiectare și așezați-ul "gradina virtual", cunoaște momentul potrivit pentru a planta legume, și a urmări activitățile de grădinărit și recolte.