Software-ul gratuit descărcare

     
 

    Software-ul de design de bucătărie gratuit

       
       
       
       
  Sweet Home 3D este un program de desen pentru bucătărie și design interior care vă ajută să plasați mobilier în comentariu proiectare 2D și 3D.   Google SketchUp program de modelare 3D, care vă permite să studieze în lume 3D. Redecorezi camera de zi. Inventa o nouă piesă de mobilier. Oraș model pentru Google Earth. Utilizați Google SketchUp pentru download gratuit.
       
  Envisioneer Express   este un software pentru bucatarie de proiectare 3D de software de design interior acasă. Envisioneer Express, cel mai ușor de utilizat program de proiectare rezidential.   Easy Bucătărie Software Design   este un software pentru proiectare bucătărie rapid și ușor de a proiecta toate tipurile de machete de bucătărie cu SmartDraw. Adăugarea de pereți, uși și Start din Windows, cu un plan de podea șablon, există zeci de a alege dintr pentru fiecare tip de proiect. SmartDraw include sute de simboluri pentru mobilier de toate tipurile. Selectați elementul pe care doriți de la bibliotecă, și trageți sau ștampila se pe planul de etaj.
       
  MyVirtualHome este un software pentru proiectare bucătărie 3D Acasă Software Design. A se vedea ideile în apropierea 3D foto-realiste   Ashampoo Home Designer   este un software pentru proiectare bucătărie b e propriul arhitect și planifice un proiect de pe PC-ul dvs. cu Ashampoo Home Designer Pro. Începeți acum și de a construi casa ta de vis, planul de gradina ta în funcție de dorințele dumneavoastră, să furnizeze camera de zi sau pune podele dumneavoastră preferat. Mobilier de interior cu cataloage mari care conțin obiecte, texturi si materiale. Vizualizări 2D și 3D.
       
  Floorplanner este un software pentru design de bucătărie elibera cel mai simplu și cel mai frumos mod de a crea și partaja planurile de etaj interactive on-line   Trage personalizat, cu aspect profesional floorplans ușor cu Gliffy software de proiectare plan de etaj gratuit. O bibliotecă de forme face ușor de drag and drop mobilier, electrocasnice, plante, și mai mult ori de câte ori aveți nevoie de ele. Rearanja mobilier într-un plan de podea de uz casnic.
       
  Planificator de culoare este un software pentru design interior gratuit Verifică schema de culori înainte de a picta și vine cu o selecție de opinii interioare si exterioare.   roomeon 3D-Planer este un software pentru design interior liber-ușor de utilizat 3D Software Design Interior.
       
  Ușor Planner 3D este un software pentru design de bucătărie gratuit ușor de folosit software de proiectare on-line vă ajută să proiecteze bucătărie, baie sau dormitor și produc 3D Culoare walk-through de aspectul dumneavoastră.   Autodesk Homestyler lui liber de software de proiectare acasă on-line va aduce ideile de design interior si visele de remodelare la viață. Ia presupunerile din casa decorarea și remodelare proiecte de stabilire a planurilor pentru podea cu toate retușuri, cum ar fi usi, ferestre, mobilier și culori.