Software-ul gratuit descărcare

     
 

    Software-ul de albume foto gratuite

       
       
       
       
  Picasa   este un software pentru albume foto gestiona gratuit, edita, și scoate în evidență fotografiile într-un mod mai confortabil, atât offline, cât și online - datorită funcției sincronizarea Picasa Web Album.   Hofmann Digital Album   este un software gratuit pentru a crea albume foto albume foto digitale și de ordine imprimate de copii on-line
       
  JAlbum   este un software pentru albume foto generator de liber cu pagini index și slideshow-uri.   Photo Album Creator    este un software pentru albume foto gratuite cu FG Photo Album Creator, puteți face cu ușurință albume foto. Albumul foto este salvat ca fișier executabil (. Exe), astfel încât nu va fi nevoie nici de telespectatori pentru a rula. Cu clicuri de mouse simplu puteți adăuga fotografii, adăuga comentarii pe fotografiile, adăuga album bun venit și a textului final, se adaugă fișier muzical care va fi jucat atunci când veți începe albumul.
       
  DigiBookShelf   este un software pentru album foto care vă ajută să creați un album foto digital, folosind fotografii digitale, imagini și clipuri video! - Puteti trimite album foto digitală cu ușurință prietenilor tăi prin E-mail! - Este posibil pentru a partaja albumele foto digitale cu prietenii tăi peste tot în lume!   FxFoto   este un software de album foto, un singur instrument pentru a organiza, arhivă, edita, spori, și colaje de aspect și slide show cu fotografii.
       
  AAA Web Album   este un software pentru albume foto gratuite, acum aveți posibilitatea să creați cu aspect deosebit albume foto web de la fotografii digitale și încărcați-le pe site-ul propriu cu freeware web album foto SWGSoft lui - instrument puternic și simplu de a face propriile albume web elegant!   Arclab Thumb Studio Thumb Studio este un ușor de utilizat galerie de imagini, miniaturi, slideshow foto și web album creator pentru toată lumea. De asemenea, un convertor de imagine, care vă permite să creați trei dimensiuni diferite de imagine dintr-o dată, de a le converti într-un format diferit.
       
  PhotoMeister   este un software pentru albume foto gestiona liber, să publice și să editați fotografii cu camera digitală, slideshow-uri, e-mail, albume foto. Importa fotografiile de la majoritatea camerelor digitale direct în PC-ul Sort, aranja, se filtrează și decupați fotografiile și chiar elimina ochii roșii. Converti fotografiile în pagini web, e-mailuri sau screensavere. Crea Albume foto pentru a imprima sau exporta ca fișiere PDF. Crea VCD pentru DVD player-ul pentru a afișa fotografiile pe televizor.   Desktop Autor Autor Desktop este un software de publicare electronic Ebook care vă permite să rapid, ușor și profesional a crea și / sau să vândă pagină de cotitură publicații electronice, cum ar fi cărți electronice, eCatalogs, eBrochures, ePresentations, albume foto și mult mai mult. Crea eBooks DNL pentru Windows, Mac si Android. prezentări, buletine informative, albume foto sau de marketing, e-carti, albume foto digitale.