Software-ul gratuit descărcare

     
 

     Software-ul de OCR gratuit

       
       
       
       
  Gratuit OCR  este un software-ul Windows pentru OCR gratuit, acesta include o instalare Windows și este foarte simplu de utilizat și suportă mai multe pagini TIFF documente fax lui, precum și cele mai multe tipuri de imagini, inclusiv comprimat lui Tiff care motorul Tesseract pe cont propriu nu poate citi.                                         ScanWiz este un software pentru OCR foarte simplu de utilizat și suporturi de scanare în PDF și pot salva documente TIFF comprimat, precum și multe alte fișiere populare de imagine.
       
  Free Image OCR este un software pentru OCR permite posibilitatea de a recunoaște textul conținut în orice document sau o imagine scanată și poate face pe deplin selectabil, căutate și editabile. În cazul în care documentele cu care lucrează de obicei, sunt în format PDF scanate sau imagine, puteți apela oricând la Free Image OCR pentru a efectua aceste procese. Free Image OCR are un motor foarte rapid de recunoaștere optică, și oferă posibilitatea de a converti orice PDF într-un document text fără probleme.   PDF-XChange Viewer OCR imaginea dvs., pe baza / scanate PDF pentru a face textul integral fișiere PDF.
       
  Avansat OCR Free   este un software pentru OCR, un export PDF scanate sau a unui fișier imagine la TXT sau Microsoft Word. PDF OCR este un instrument simplu care are un fișier PDF, apoi generează unul nou care are stratul de text adăugat, așa că este căutat de dvs. cititor de PDF si pot fi indexate de către aplicația de căutare pe desktop, dar este în continuare identic atunci când este imprimat.   EasyScan   este un software pentru OCR simplu instrument de scanare a imaginii. EasyScan este o interfață de achiziție pentru scaner folosind capabilitățile standard de interfață Twain de la drivere scanere.
       
  WinScan2PDF este un software pentru OCR WinScan2PDF este un foarte mic (~ 40k) și un program portabil, care vă permite să scanați documente și să le salvați pe computer ca un PDF utilizând orice scaner instalat.   jOCR   Surprindeți imagini cu zone de text și de a le transfera la TXT. JOCR vă permite pentru a captura imaginea de pe ecran și converti imaginea capturată în text. Este util să reînvie fișierele protejate, ale căror text nu pot fi copiate.