Software-ul gratuit descărcare

     
 

    Software-ul de înregistrare video gratuit

       
       
       
       
  CamStudio este un software pentru înregistrare video gratuit, record ecran și activitate de audio de pe computer și să creați fișiere video AVI standard în industrie și utilizarea acestuia construit în SWF producător poate transforma aceste AVI în slabă, medie,-lățime de bandă prietenos de streaming video Flash ( FSI).   Debut Video Capture este un software pentru înregistrare video gratuit, video de înregistrare de la un webcam, dispozitiv de înregistrare sau de captură video de pe ecran, în esență înregistra orice, de la captura video de la un webcam, ecran, sau dispozitive de intrare video, cum ar fi un recorder VHS în termen de minute de descărcare.
       
  Free Screen Pentru a Video este un software de înregistrare video, înregistra activitatea dvs. ecranul computerului în video. Puteți înregistra întregul ecran sau doar unele zone ale ecranului. Formatele video în FLV și SWF nu necesită nici o instalare CODECS suplimentar.   Photobie este un software de înregistrare video, editorul de imagini cu captura de ecran și ramă foto avansate funcții de editare.
       
      taksi este un software de înregistrare video, instrument de captura de captura video / ecran pentru înregistrarea aplicațiilor grafice 3D (cum ar fi jocurile). Acesta poate capta aproape orice aplicatie Windows cu ajutorul DirectX, OpenGL, sau GDI și de a crea un fișier AVI folosind orice codec VFW instalat sau mai cadre în PNG.
       
  Greenshot este un software pentru înregistrarea video gratuit, a crea rapid capturi de ecran ale unei regiuni selectate, fereastră sau pe tot ecranul, puteți surprinde chiar complet (defilare) pagini web din Internet Explorer.   Screenshot Captor este un software pentru înregistrarea video gratuit, instrument pentru hapsân, manipularea, adnotarea, și schimbul de capturi de ecran.
       
       
  VideoPad Video Editor  este un software de înregistrare video gratuit, editor pentru incepatori. Drag and drop clipuri video pentru editare video ușor Aplicați efecte și tranziții, pentru a regla viteza de video și mai mult. Editare video de la orice video de camera video de captare de la o camera video DV, VHS, camera web, sau de import orice format de fișier video, inclusiv AVI, WMV, 3GP, WMV și DivX mai. Pline de tranziții și efecte vizuale peste 50 de efecte vizuale și de tranziție pentru a adăuga o notă profesional pentru filmele. A crea clipuri video de pe DVD, HD, YouTube și mai Burn proiect de film pe DVD pentru redarea pe televizor, sau ca un fișier video independent pentru a vă bucura pe dispozitive web și portabile.   Windows Live Movie Maker                         este un software de editare video, crea prezentări media cea mai ușoară cale. Cu Windows Live Movie Maker, puteți transforma rapid fotografii și clipuri video în filme de mare. Adăuga efecte speciale, tranziții, sunete și descrieri pentru a ajuta la a transmite mesajul.
       
  Pinnacle VideoSpin  este un software pentru înregistrarea video gratuit, de amestecare de video, fotografii și muzică, ușor de utilizat.   VirtualDub  este un software pentru înregistrarea video de un program excelent pentru editare video. Suporta MPEG-2, AC3, Ogg Vorbis și VBR MP3 cu originalul VirtualDub.
       
  Avidemux   este un software pentru înregistrare video pentru taieturi simple, filtrare și codare.   AVS Video Editor   Trim, tăiat, diviza, îmbina, roti, amesteca video. Aplica efecte și suprapuneri, meniuri insera, audio, texte și subtitrări. Burn DVD / de discuri Blu-ray.
       
  SuperDVD Video Editor  este un software de înregistrare video, c omplete editor de la tăiat de bază pentru a edita final. Capturați formă Film WebCam, Camera DV, Card TV în format de fișier DivX sau Avi pe zbura. Edita AVI sau DivX sau alt format de fișier cu cadrele de control copia orice parte a filmului și salvați-l. Împărțiți / Merge Audio sau Vedio Stream într-un nou fișier Modificarea vitezei de redare și a adăuga efecte video. Full Control Audio și vedio fluxuri. Ușor de a crea meniuri DVD. Direct Burn orice filme în format DVD la VCD.   VideoLAN Movie Creator  este un software pentru înregistrarea video gratuit. editorul video de la creatorii de VLC Media Player. VideoLAN Movie Creator este un software de editare non-linear pentru crearea de video bazat pe libVLC și rulează pe Windows, Linux și Mac OS X!
       
  Sony Vegas Pro Video                       video profesionale și editor audio. Editare SD sau video HD cu drag-and-drop funcționalitate, mouse-ul și tastatura tundere, și editare de unda. Caracteristicile includ tehnologie prototipul înclinarea, instrumente de editare multicamera, procesare video în virgulă mobilă pe 32 de biți, personalizabile ferestre machete, culori se rupă, HDV / AVCHD / RED / SDI / support XDCAM, A / V sincronizare detectare și reparare, și ramă automată cuantificare.   Adobe Premiere Elements                       face de clipuri video de acasă arata ca filmele profesionale.