Software-ul gratuit descărcare

     
 

     Programe software pentru copii gratuit

       
       
       
       
  Tux Paint Tux Paint este un program gratuit de desen premiat pentru varsta copii 3-12 (de exemplu, preșcolar și K-6). Tux Paint este folosit în școli din întreaga lume, ca o activitate de desen de alfabetizare de calculator. Acesta combină o interfață ușor de utilizat, efecte sonore amuzante, și o mascotă de desene animate încurajator care ghidează copiii ca ei folosesc programul.   Designer LEGO Digital Cu LEGO Digital mod MINSTORMS Designer aveți acces la sute de MINDSTORMS LEGO virtuale și elemente de Technic. Aveți posibilitatea să proiectați modelul de robot viitoare de la zero, sau crearea de documente și a cotei de pe NXT jurnalul!
       
  Litere și numere Ray gratuit , gratuit, distractiv de a utiliza software-ul educațional pentru copiii cu vârste cuprinse între 3-6. O modalitate foarte bună de a învăța alfabetul, numerele, numărare, ortografie simpla, abilități tastatură și mult mai mult. Jocuri simple, distractive, educative care copilul dumneavoastră va dori să joace din nou și din nou. Cu o alegere de SUA sau Marea Britanie ortografie ..   Memory Games 5 joc de memorie gratuit pentru copii: Plăcile ascunde 16 poze identice, toate amestecate. Sarcina ta este de a găsi toate imaginile identice.
       
  European Geografie Tutor Învățarea țările din Europa și Africa, precum și statele din Statele Unite ale Americii, este foarte ușor datorită acestui trio de programe educaționale dovedit.   Childsplay Childsplay este o distracție și de a salva o modalitate de a lasa copii utilizează computerul și, în același timp, să le învețe un pic de matematică, litere de alfabet, de ortografie, coordonarea ochi-mana, etc
       
  Tux Tastarea   face de învățare de tip pentru a te distra copii!   Simplu Paint Un program de desen simplu pentru copii. mica lui program de pictură este destinat să învețe copiii mici să se ocupe de mouse-ul și să se distreze cu culori și forme.
       
  Cars 2 Color Paint caracterele din Cars 2. Puteți colora autos de desene animate alege orice vopsea doriți.   Desen pentru Copii este un program gratuit de desen pentru copii cu mai multe opțiuni de frumos.
       
  Conectate Copii carte de colorat de imprimare gratuit și culori pagini de colorat. Imagini pentru tanarul artist preșcolar, precum și artistul în vârstă. Doar să faceți clic pe o imagine pentru a face mare și culoare cu software-ul preferat sau de mână.   Kea carte de colorat Kea Coloring Book este o carte de colorat distractiv de învățământ și pentru copii de toate varstele!