Software-ul gratuit descărcare

     
 

    Desen de software pentru copii

       
       
       
       
  Tux Paint una dintre cele mai bune software-ul gratuit de desen pentru copii, este un program gratuit de desen premiat pentru varsta copii 3-12 (de exemplu, preșcolar și-K 6). Tux Paint este folosit în școli din întreaga lume, ca o activitate de desen de alfabetizare de calculator. Acesta combină o interfață ușor de utilizat, efecte sonore amuzante, și o mascotă de desene animate încurajator care ghidează copiii ca ei folosesc programul.   Tux Tastarea este un software de desen pentru copii, face procesul de învățare de tip pentru a te distra copii! Acest joc educativ vine cu două jocuri diferite pentru practicarea tastarea dvs., și având o mare de timp face asta.
       
  Timbre Tux Paint Au chiar mai distractiv cu timbre Paint Tux   Paint simplu este un software de desen simplu pentru copii, acest program de pictura mic este destinat să învețe copiii mici să se ocupe de mouse-ul și să se distreze cu culori și forme.
       
  Cars 2 Color   Puteți colora autos de desene animate alege orice vopsea doriți.   Desen pentru Copii este un program gratuit de desen pentru copii cu mai multe opțiuni de frumos. Puteți desena cu mai multe pixuri diferite, puteți pune timbre pe desenele tale, de a crea tot felul de efecte de text, și mult mai mult.
       
  Conectat Copii carte de colorat  este un software de desen pentru copii de imprimare gratuit și pagini de colorat culoare. Imagini pentru tanarul artist preșcolar, precum și artistul în vârstă. Carte de colorat este o colecție de douăzeci de pagini de colorat electronice. Aceasta carte include animale, flori, automobile, avioane, și site-uri pitorești.   Kea carte de colorat  este un program de desen pentru copii, există peste 300 de pagini de colorat pentru a descărca, și puteți chiar crea propria dvs..